Cum să faci bani din pariurile pe cornere

Pentru a face bani din pariurile pe cornere există mai multe posibilități de a miza. Astfel, fie că alegi echipa cu cele mai multe cornere, pariuri combinate sau handicap la cornere, cel mai probabil într-una dintre aceste variante vei găsi o cotă câștigătoare. Aceste pariuri sunt mai speciale, iar câștigurile asociate cu acestea sunt mult mai mari, dacă știi cum să alegi. Dacă vrei să obții și un bonus la crearea unui cont nou pentru pariuri online, îți recomandăm bonus Netbet.

1. Unde plasezi pariurile pe cornere?

Pentru a reuși să ai acces la cât mai multe tipuri de pariuri, ar fi foarte indicat să verifici partidele din Liga Campionilor, Europa League și câteva campionate mari din Europa. Printre acestea se numără: Premier League, Seria A, La Liga, Bundesliga, Liga 1. Fiecare agenție are propria modalitate de a defini pariurile pe lovituri de la colț, așa că nu există o metodă standard.

2. Agenții care organizează pariuri pe cornere

Printre cele mai recomandate agenții de pariuri la care poți plasa pariuri pe cornere se numără: Netbet, Unibet, Betano și Betfair. Unibet este recunoscut pentru campionatele de top și pentru handicapurile europene și asiatice. Pe de altă parte, Betano dispune de opțiuni mai sofisticate, de tipul: alege prima echipă care va ajunge la un anumit număr de cornere. Betfair te ajută să îți personalizezi pariul, însă lipsesc opțiunile pentru handicapuri europene.

3. Când să aplici la pariuri pe cornere?

Cu toate că există ambele tipuri de păreri – pariurile pe cornere sunt cele mai profitabile versus sunt doar o loterie – nu strică să alegi și varianta rațională. În primul rand, pariurile live sunt cele mai recomandate pentru a plasa un pariu câștigător și nu neapărat cele pre-meci. Spre deosebire de pariurile pe goluri și cele pe meciuri câștigătoare, pariurile pe cornere sunt impredictibile, pentru că niciun jucător nu mizează pe așa ceva în timpul jocului și cornerul în sine va fi doar o coincidență.

4. Parierea pe sume mari este mai profitabilă

În general, pariurile pe cote mici nu sunt câștigătoare și de aceea ar fi recomandat să le eviți. Un așa-zis Easy Money pe cornere are niste șanse de profit foarte slabe. O variantă de câștig ar fi plasarea unui pariu pe cote mari, urmate de mize și mai mari de îndată ce un pariu a fost pierdut. Cu toate acestea, este bine să te informezi puțin despre echipele jucătoare și istoricul lor, pentru că orice alegere trebuie susținută de argumente valide. De asemenea, dacă ar fi să alegi perioada cea mai bună pentru pariuri pe cornere, aceasta ar fi în repriza a doua, imediat după pauză.

5.  Studiază statisticile și calculează în funcție de date concrete

Chiar dacă pariurile pe cornere nu sunt cele mai răspândite și foarte putini se grăbesc să mizeze pe o anumită cotă, partea pozitivă este că te poți baza mult mai mult pe statistici aici decât la alte tipuri de pariuri. Dacă îți place matematica și te interesează să stai și să aduni datele și să analizezi, atunci s-ar putea să te tenteze așa ceva. Alegând o cotă mai măricică, pe care ulteriori o poți creste, dar foarte puțin, îți acorzi șansa să câștigi ceva bani de buzunare chiar și din cornere!