Cum poți juca poker pe bani online

Pokerul este unul dintre cele mai cunoscute jocuri de cărți la nivel mondial și datează încă din vremuri străvechi. Este un simbol al jocurilor de noroc și este singurul joc la care contează mai mult strategia și experiența jucătorului decât norocul. Există multe tipuri de poker, dar cel mai popular tipe de poker este Texas Holdem.

Joaca Texas Holdem în cazinoul Betano și profită de bonusul la înscriere descris pe larg în pagina Betano rotiri gratuite fara depunere. Astfel poți testa cazinoul fără să faci vreo depunere în bani în contul tău.

Texas Holdem presupune mai multe etape ale jocului. Inițial, fiecare jucător primește 2 cărți livrate de dealer cu fața in jos. Fiecare jucător poate vedea doar cărțile sale. Se stabilește înainte de începerea jocului pariul minim, numit și blind. Fiecare jucător are 3 opțiuni.

Prima opțiune este call, prin care achiți blindul mare, a doua este plusarea, prin care pariezi mai mult decât blindul mare și îi obligi pe ceilalți jucători să dea call sau să renunțe și a treia opțiune este, evident, renunțarea. După ce s-a terminat prima rundă de pariere, dealerul va pune pe masă 3 cărți cu fața în sus. Scopul jocului este de a forma cea mai bună formație de la masă cu cărțile din mână și cele de pe masă.

După ce cărțile au fost date de dealer pe masă, etapa flop s-a terminat și se reia parierea. În funcție de mâinile pe care le au, jucătorii pot da check, adică să stea, pot plusa, pot da call sau pot renunța. După ce etapa flop s-a terminat, urmează etapa Turn. Aici se mai adaugă încă o carte cu fața in sus pe masă de către dealer.

În acest moment, se poate paria din nou. Ultima etapă este River-ul, urmat de show down. River-ul presupune întoarcerea celei de-a cincea cărți de pe masă. Se reia mizarea și apoi se ajunge la show down în care jucătorii rămași în joc își arată cărțile și cea mai bună formație va câștiga. Cea mai slabă mână este cartea mare, urmată de pereche, două perechi, 3 de același fel, chintă, culoare, full, careu și chintă de culoare.

Dacă sunt mai mulți jucători cu aceeași mână, atunci diferența va fi dată de cartea mai mare rămasă, care se numește și kicker. Dacă nu există niciun kicker și mâinile sunt identice, atunci potul se va împărți între câștigătorii cu mâinile identice.

În România există mai multe platforme online unde poți juca diferite tipuri de poker. Poate cea mai populară platformă de poker din România este pokerstars. Aici vei găsi cele mai multe turnee de poker și poți învăța chiar și strategii sau diferite trick-uri pe care le poți aplica deoarece pokerstars oferă și o secțiune unde poți învăța mai multe despre poker.

O altă platformă care oferă diferite variante de texas holdem este Unibet. Aici ai variante de texas holdem cu pot prestabilit, ales aleator de sistem contra unui buy-in setat sau texas holdem fără limită cu posibilitate de încărcare directă la masă a balanței. De asemenea, atât pokerstars, cât și unibet oferă bonusuri pentru noii utilizatori care îți pot spori considerabil șansele de câștig.

One Thought to “Cum poți juca poker pe bani online”

  1. […] Pokerul este unul dintre cele mai cunoscute jocuri de cărți la nivel mondial și datează încă din vremuri străvechi. Este un simbol al jocurilor de noroc și este singurul joc la care contează mai mult strategia și experiența jucătorului decât norocul. Există multe tipuri de poker, dar cel mai popular tipe de poker este Texas Holdem. Joaca Texas Holdem în cazinoul Betano și profită de bonusul la înscriere descris pe larg în pagina Betano rotiri gratuite fara depunere. Astfel poți testa cazinoul fără să faci vreo depunere în bani în… Citeste mai mult […]

Comments are closed.