Cum pariază românii frecvent pe tenis?

Tenisul este al doilea cel mai popular sport pe care românii pariază. Sportul alb este atât de pariat deoarece oferă atuuri bune pentru pariori. În tenis apar mereu surprize și este un sport care oferă o experiență destul de atrăgătoare celor care urmăresc meciurile.

Marele avantaj al tenisului pentru pariori este că nu există scor egal, deci nu ai varianta 1×2, ci doar 12. Așadar, șansele de câștig pe câștigătorul meciului sunt de 50%. O să îți prezint cele mai frecvente tipuri de pariuri pe care românii le aleg.

Cel mai popular tip de pariu este, evident, pe câștigător. Fiecare tip de pariu vine cu avantaje și dezavantaje. Unul dintre dezavantaje este legat de tenisul feminin și acela că surprizele sunt la ordinea zilei.

De asemenea, atunci când alegi să pariezi pe turnee mici, jucătorii foarte bine cotați nu sunt întotdeauna motivați să câștige. Ca si mare avantaj al pariurilor de 12 pe tenis, mai ales la tenisul masculin, este acela că favoritul câștigă de cele mai multe ori. Această regulă se aplică mai ales la turneele mari sau de Grand Slam.

Pariul pe câștigătorul primului set

Al doilea tip de pariu la tenis pe care românii îl preferă este pariul pe câștigătorul primului set, recomandat și pentru rularea unui bonus precum Maxbet cod bonus. Acest tip de pariu se aseamănă foarte mult cu primul tip prezentat, diferența fiind doar timpul de decizie al pariului.

Avantajul este că nu mai trebuie să aștepți până la finalul meciului pentru a vedea cum s-a încheiat pariul tău. Un avantaj este acela că unii jucători se încălzesc mai greu și revin în forță în următoarele seturi. Din acest motiv, nu trebuie să te bazezi pe faptul că favoritul va câștiga și primul set. Este recomandat să plasezi acest tip de pariu pe live pentru a-ți face o idee despre cum joacă fiecare jucător.

Pariul pe câștigarea a cel puțin un set

Un alt tip de pariu foarte popular printre pariorii din România este pariul pe câștigarea a cel puțin un set. Totodată, acest tip de pariu este și unul dintre cele mai bune pariuri din tenis.

Pariul este câștigat atunci când jucătorul ales câștigă cel puțin un set, indiferent că este primul sau al doilea set. Dezavantajul este că vei avea o cotă mai mică decât dacă pariezi pe câștigătorul partidei, dar avantajul este evident.

Total game-uri în meci este un tip de pariu pe tenis preferat de pariorii cu ceva mai multă experiență. Acest tip de pariu este asemănător cu pariurile de tip sub/peste din fotbal, diferența fiind că în tenis este vorba de game-uri.

Linia de game-uri este aleasă de casele de pariuri și este de obicei de 22.5, dar această linie de game-uri poate diferi în funcție de meci. Dacă este o partidă în care un jucător este favorit și are o cotă de 1.05, atunci linia de game-uri va fi mai jos, la aproximativ 18.5. În același timp, dacă vorbim de un meci de Grand Slam, atunci linia de game-uri va fi setată mai sus deoarece la tenisul masculin se joacă cel mai bun din 5 set-uri, deci vor exista minim 3 seturi. Un mare avantaj al acestui tip de pariu este că nu te interesează cine va câștiga partida.