CSS Zalău, ca şi calificată la turneul semifinal

Echipa de juniori I a Clubului Sportiv Municipal Zalău mai poate pierde calificarea la turneul semifinal doar printr-o minune. Câştigătoare în etapa de săptămâna trecută în faţa ultimei clasate, LPS Bistriţa, echipa pregătită de Dorian Faur se situează pe locul trei, având 12 puncte acumulate, urmând ca în etapa viitoare, ultima a returului, să întâlnească pe teren propriu ocupanta locului patru, CSS Topliţa. În partida tur dintre cele două formaţii, echipa din Topliţa s-a impus cu 3 – 1, dar zălăuanii nu concep să nu-şi ia revanşa în faţa adversarilor.
„Este o victorie importantă, de care aveam mare nevoie. Sunt mulţumit de jocul echipei şi mă bucur că am reuşit să rulez întreg lotul. A fost, practic, o verificare utilă înaintea ultimului meci, cel cu CSS Topliţa de pe teren propriu. Nu ne gândim decât la victorie în meciul din ultima etapă”, a declarat antrenorul Dorian Faur.
În partida de la Bistriţa, zălăuanii s-au impus cu scorul de 3 – 0, în primul act înregistrându-se cea mai mare diferenţă de scor, 25 – 19. Setul al doilea a fost cel mai disputat, iar voleibaliştii de sub Meseş s-au impus la limită, 25 – 23. Gazdele au trecut şi în parţialul trei de gragul de 20, dar diferenţa de la final a fost de patru puncte în favoarea echipei zălăuane.
Meciul dintre CSS Zalău şi CSS Topliţa este programat duminică, 22 februarie.
CSS Zalău: Claudiu Iov, Rareş Bălean, Andrei Unguruşan, Paul Şomoi, Andrei Cozorici, Rareş Fărăgău, Eduard Hădade, Paul Stoica, Raul Pop, Mihai Costa, Marius Chende, Dan Pop şi Răzvan Sabău. Antrenor: Dorian Faur
Rezultatele complete din etapa a IX-a: LPS Bistriţa – CSS Zalău 0 – 3, CSS 2 Baia Mare – CSS LAPI Dej 3 – 2. CSS Topliţa a stat.
Clasament:
1. CSS LAPI Dej 7 5 2 18 – 7 16p
2. CSS 2 Baia Mare 8 6 2 20 – 8 14p
3. CSS Zalău 7 4 3 13 – 11 12p
4. CSS Topliţa 7 3 4 9 – 13 9p
5. LPS Bistriţa 7 0 7 0 – 21 0p
sursa foto: funsports.ro

Leave a Comment