FC Zalau a inceput sambata stagiul de pregatire la Ocna Sugatag

FC Zalau a inceput sambata stagiul de pregatire la Ocna Sugatag

Dupa o luna de pregatire pe plan local, echipa antrenata de Marius Pasca si Cristian Oros a inceput sambata stagiul de pregatire de o saptamana la Ocna Sugatag. Aceasta, dupa ce tot sambata, de la ora 11, zalauanii au sustinut un meci amical la Baia Mare, in fata formatiei locale, FC Maramures Universitar din localitate. Partida s-a incheiat cu victoria echipei baimarene, scorul final fiind 4 – 0. Desi la un moment dat s-a pus in discutie sa plece in cantonament alaturi de colegii sai, mijlocasul Gabriel Craciun va continua perioada de recuperare acasa, la Cluj-Napoca. Nu avea rost sa il ducem, din moment ce nu poate face decat alergare usoara, a afirmat Marius Pasca. Din lotul plecat la Ocna Sugatag fac parte si sapte juniori: Claudiu Chis si Razvan Nicorici, care au evoluat si pana acum la echipa de seniori, Vlad Lung, Gabriel Tiriac, Ionut Petrean, Marius Rus si Paul Coste.

Intoarcerea din cantonament este programata sambata dupa-amiaza, iar miercurea viitoare, FC Zalau va sustine primul amical de la revenirea din cantonament, in fata liderului Seriei a VI-a din Liga a III-a, Seso Campia Turzii.

In afara de meciul de sambata, cu FCMU Baia Mare, FC Zalau a mai sustinut trei jocuri de verificare in acest an, inregistrand doua victorii, 5 – 2 cu Sanatatea Cluj si 1 – 0 cu Olimpia Satu Mare si o infrangere, 5 – 1 in fata celor de la Ariesul Turda.

Lotul care a facut deplasarea la Ocna Sugatag: Gabriel Gabor, Claudiu Chis – Maior Istvan, Vasile Jula, Cosmin Cosma, Vlad Negrean, Radu Neicu, Mihai Bode, Cosmin Sabou, Alin Budean, Gigi Gorga, Andrei Balan, Razvan Nicorici, Marius Rus, Gabriel Tiriac, Vlad Lung, Ionut Petrean, Paul Coste si Radu Blaga. Antrenori: Marius Pasca (principal) si Cristian Oros (secund)

Leave a Comment