CSM Zalău va evolua pentru prima dată în Divizia B la tenis de masă

Sala Sporturilor din Zalău va găzdui sâmbătă şi duminică turneul de promovare în Divizia B la tenis de masă. Competiţia ar fi trebuit să se desfăşoare atât la masculin, cât şi la feminin, dar la feminin nu s-au înscris decât patru echipe, printre ele şi CSM Zalău, toate urmând să promoveze din oficiu în Divizia B. „Este un turneu de calificare în Divizia B, iar clubul nostru s-a înscris cu o echipă de fete. Din păcate, au fost doar patru echipe înscrise la feminin, iar turneul nu va mai avea loc, echipele urmând să promoveze din oficiu. Se va desfăşura turneul de promovare la masculin, unde CSM Zalău nu are echipă înscrisă. Vor evolua nouă echipe din Constanţa, Chiajna, Râmnicu Sărat, Târgu Secuiesc, Odorheiu Secuiesc, Moineşti, Dumbrăviţa şi Sfântu Gheorghe”, ne-a declarat Silviu Mureşan, director CSM Zalău.
CSM Zalău va activa pentru prima dată în Divizia B cu echipa feminină de tenis de masă. „Nu am mai activat în Divizia B, deoarece în 2005, când am preluat echipa de la Elcond, fetele de la acea vreme evoluau în Divizia A”, ne-a informat antrenorul de tenis de masă de la CSM Zalău, Victor Puie.
Directorul Silviu Mureşan speră ca CSM Zalău să revină în câţiva ani în Superliga Naţională, acolo unde a activat până în urmă cu câţiva ani. „A fost o generaţie foarte bună de fete atunci, în frunte cu Andrada Vincze. Acum avem o nouă generaţie, destul de bună şi sper ca fetele să crească în valoare în anii următori şi să ajungem din nou în Superligă, acolo unde, de altfel, am evoluat în urmă cu câţiva ani”, a mai precizat Mureşan.
Echipa feminină de la CSM Zalău care va activa în Divizia B este compusă din şase tenismene: Sorana Suciu, Irina Goşa, Ştefana Paşca, Domokos Reka, Patricia Codaţ şi Ioana Barbur.
Competiţia programată în Sala Sporturilor din Zalău va începe sâmbătă, la ora 9.

Leave a Comment