CSM Zalău are doi noi vicecampioni naţionali la box

Brăila a fost gazda ediţiei din acest an Campionatului Naţional de Box rezervat cadeţior şi categoriei Under 22, evenimente la care a avut patru reprezentanţi şi Clubul Sportiv Municipal Zalău. Rezultatele sportivilor pregătiţi de Ioan Dragoş şi Adrian Popuţea au fost peste aşteptări, pugiliştii de la CSM Zalău obţinând o medalie de argint şi una de bronz. Vicecampion naţional a devenit Alex Cîmpianu, care a boxat la categoria 80 de kilograme, în timp ce medalie de bronz a cucerit Rareş Gramă, la categoria 60 de kilograme.

Celălalt vicecampion naţional este Paul Magdaş, care a cucerit argintul la seniori, în cadrul Campionatului Naţional desfăşurat tot la Brăila. Din păcate, tragerea la sorţi nu a fost una favorabilă pentru zălăuan, care avea să-l întâlnească în sferturi pe Cristian Filip, de la Dinamo Bucureşti, care a devenit campion naţional.

Regalul pugilistic pentru sportivii de la CSM Zalău continuă joi, în Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici”, unde se desfăşoară cea de-a 48-a ediţie a „Galei Meseş”. Competiţia începe la ora 16, iar la ora 18 este programată premierea celor mai buni sportivi de la CSM Zalău.

 

Leave a Comment