CSM Zalău a „adunat” 17 medalii în 2014

Clubul Sportiv Municipal Zalău a obţinut 17 medalii în acest an, 15 dintre ele fiind medalii naţionale, iar două, internaţionaledouă internaţionale au obţinut în acest an sportivii legitimaţi la Clubul Sportiv Municipal Zalău. Paula Todoran a obţinut cele mai bune rezultate din acest an pentru Clubul Sportiv Municipal Zalău, având două titluri naţionale la maraton şi semimaraton, dar şi o medalie de argint în proba de 10.000 de metri la Campionatul Naţional. Daniela Cîrlan, atletă pregătită de Lorena Boberschi, a obţinut şi ea rezultate notabile, câştigând cele două medalii internaţionale din acest an pentru clubul de la poalele Meseşului. Cîrlan a devenit campioană balcanică cu echipa României la semimaraton şi vicecampioană la individual. Adrian Popuţea, locul trei la Campionatul Naţional de Box se situează pe poziţia a treia în clasamentul celor mai buni sportivi ai clubului, alături de Kecskes Levente, sportivul pregătit de Gheorghe Guşet fiind medaliat cu bronz la Campionatul Naţional în proba de săritura cu prăjina. Alina Ştirb, Raluca Bota, Dumitru Butcovan, Bianca Erdei, Naomi Ciurte, Cristian Cherebeneşi. Lorena Bere, Dorin Florea, Andreea Nerţan şi Darius Forai sunt ceilalţi sportivi care au adus medalii în acest an pentru CSM Zalău.
„Ca la fiecare final de an, întocmim clasamentul celor mai buni sportivi ai clubului. Sunt rezultate bune, dar am fi dorit mai mult. Am avut stabilite mai multe medalii la începutul anului, dar, din diverse motive, unele medalii nu s-au putut obţine. Totuşi, sunt nişte rezultate care ne dau speranţe în anii următori. Am coborât nivelul de selecţie, iar în acest moment avem grupe de începători la toate secţiile. Şi în acest an, Paula Todoran a obţinut cele mai bune rezultate. A reuşit performanţa de a urca pe prima treaptă a podiumului atât la maraton, cât şi la semimaraton, iar în proba de 10.000 de metri a obţinut medalia de argint”, a afirmat directorul de la CSM Zalău
În clasamentul antrenorilor, Mirel Seişanu ocupă prima poziţie, urmat de Ioan Dragoş, Ioan Popa, Lorena Boberschi, Gheorghe Guşet şi Dumitru Butcovan.

2 Thoughts to “CSM Zalău a „adunat” 17 medalii în 2014”

  1. Anonim

    Ii urez sarbatori fericite asa-zise jurnaliste, Daniela Elena Fizesan Chisbora, careia i-au esuat toate incercarile de a deveni asistent medical de renume in Qatar. Este cea care se ocupa cu raspandirea unor zvonuri malitioase la adresa tuturor celor care nu au pus botul la fatarnicia ei de “intelectuala” (de exemplu povestile vanatoresti ale senatorului PSD, Gheorghe Pop bijuteriile viceprimaritei de Zalau, Daniela Cota sau averile liderilor noului PNL Salaj, Radu Capilnasiu si Lucian Bode).

    In 2009, Daniela Elena Fizesan Chisbora incerca cu disperare sa dea de vedetele Intact, citez: Zi-mi cum pot sa iti trimit o fotografie cu subprefectul de Salaj, Onorica Abrudan, cica fosta membra PDL, care in timpul serviciului face campanie pentru Bascosu’? In Zalau s-a facut si o campanie in scoli, cica de informare, sub egida prefecturii, prin care elevii dintr-un liceu au fost invatati cum sa voteze. Ghici cine au fost ? Alt subprefect PDL, Claudiu Barsan, impreuna cu directorii PDL de la Casa Judeteana de Pensii Salaj, Anamaria Pernes, si directorul AJOFM Salaj, Romeo Sarca.
    De asemenea, prefectul Andrei Todea misuna prin judet la ceas de seara. Tot pentru campania lui Base…, desigur. Sper sa vezi mesajul. (ciutacu.ro/articol/asaltul-grotesc-al-termitelor-portocalii/, mircea-badea.ro/blog/replica/comment-page-8/)

  2. anonim

    Oferta de lucru pentru toti! Veti gasi din ce in ce mai multi oameni care lucreaza cu noi, pentru ca oferta noastra este absolut serioasa! Contract legal oferit din start! Dovada platii disponibila imediat! Am expediat si primele castiguri! Oferta NU e joc piramidal si NU e MLM! Lucrati 3 ore pe zi ca operator online si incasati 300 dolari lunar! Pentru mai multe informatii, trimiteti textul ”Info” la adresa de email: daniela_s17@yahoo.com

Leave a Comment