CS Remat Zalau, cu un picior in optimile Cupei Challenge

CS Remat Zalau, cu un picior in optimile Cupei Challenge

Gruparea de la poalele Mesesului a dispus cu scorul de 3 – 1, in deplasare, in meciul din prima mansa a 16-imilor Cupei Challenge, impotriva belgienilor de la PNV Waasland Kruibeke

Sala De Dulpop din Bazel

Arbitri: Michael Andersen (Danemarca) si John Swan (Scotia)

Observator: Julien Van Brusselen

Spectatori: 800

PNV Waasland Kruibeke – CS Remat Zalau 1 – 3 (21, -19, -23, -23)

PNV Waasland Kruibeke: Backaret Wim, Janssens Kenneth, Janssens Nico, Joosen Tim, Proost Kristof, Roelandt Kevin, Roelandt Steve, Van de Plast Christophe, Van Dick Hans, De Vuyst Gilles. Antrenori: Josipovic Josip (principal), Clerckx Joris (secund).

CS Remat Zalau: Vasile Afloarei, Dan Borota, Marius Ciortea, Gjoko Josifov, Adriano Lamb, Valentin Pereu, Serban Pascan, Mihai Maries, Mihai Ciupe, Sergiu Ilies, Adrian Feher. Antrenori: Michael Warm (principal), Aurel Vlaicu (secund).

Dupa ce a obtinut in urma cu o luna calificarea in 16-imile Cupei Challenge, Remat Zalau este foarte aproape de a evolua chiar in optimile acestei competitii. Voleibalistii pregatiti de Michael Warm si Aurel Vlaicu au castigat cu scorul de 3 – 1, miercuri seara, in deplasare, meciul cu belgienii de la PNV Waasland Kruibeke, contand pentru mansa tur din 16-imile Cupei Challenge. 98 de minute le-au trebuit zalauanilor pentru succesul de miercuri seara. Primul set le-a apartinut gazdelor, care s-au impus la o diferenta de patru puncte, dupa care Ciortea si compania nu au mai facut niciun pas gresit pana la finalul meciului. Astfel, in setul al doilea Rematul s-a impus la o diferenta de sase puncte, dupa care au urmat doua seturi castigate la 23.

In ultimul set, belgienii au condus in cea mai mare parte, dar zalauanii au revenit foarte bine pe final, intorcand rezultatul in favoarea lor de la 22 – 21 pentru Waasland. Tot in cadrul primei manse a 16-imilor Challenge Cup, Dinamo Bucuresti a pierdut, pe teren propriu, cu scorul 3 – 2 meciul cu slovacii de la Chemes Humenne, in timp ce Tomis Constanta a cedat, tot pe teren propriu, cu scorul de 3 – 1, in fata sarbilor de la Ribnica Kraljevo. Remat Zalau ar fi trebuit sa debuteze sambata in returul Diviziei A1, insa partida din deplasare cu SCMU Craiova a fost amanata pentru data de 26 ianuarie.

Astfel, zalaunii vor sustine primul meci din retur sambata viitoare, pe teren propriu, in fata studentilor de la Universitatea Cluj. Partida retur cu belgienii de la PNV Waasland Kruibeke este programata miercuri, in Sala Sporturilor din Zalau, cu incepere de la ora 17.

Leave a Comment