CS Hida, pe podiumul Campionatului Naţional Oină

Clubul Sportiv Hida duce mai departe tradiţia oinei în Sălaj, iar la finalul săptămânii trecute a participat la Campionatul Naţional de Oină, rezervat juniorilor II, III şi IV. Evenimentul a avut loc la Târgu Lăpuş, iar CS Hida a participat cu trei echipe, obţinând patru medalii.

Cele mai bune rezultate au fost obţinute de  juniorii III, care au devenit campioni naţionali atât la Campionatul Naţional organizat în sală, cât şi la cel în aer liber. Rezultate notabile au fost obţinute şi de echipele de juniori II şi juniori IV, ambele fiind medaliate cu argint.

„La prima participare la un Campionat Naţional de Oină, am obţinut două medalii de aur şi două de argint, iar pentru acest lucru le mulţumesc copiilor care s-au pregătit exemplar pe parcursul ultimelor cinci luni”, a afirmat profesorul Ciprian Mitrea, care a ţinut să mulţumească profesorului Dan Aluaş, cel care dus oina în Dragu, dar şi oamenilor de afaceri care au făcut posibilă participarea la acest eveniment.

Loturile celor trei echipe:

Juniori II: Andrei Răsunoiu, Gabriel Ciuciu, Dragoş Andronache, Daniel Pop, Vlad Farcaş, Paul Miclea şi Ionuţ Forna.

Juniori III: Mihai Mitrea, Raul Frenţiu, Elisei Gâmbuluţ, Daniel Cecan, Cristian Mitre, Cătălin Fărcaş şi Aurelian Covaci.

 

Juniori IV: Euduardo Frenţiu, Gabriel Şfaiţ, Darius Damşa, Rareş Luca, Cătălin Tonu, Bogdan Balotă, Samir Lingurar, Berki Laurenţiu, Vlad Mitrea, Dacian Chichişan şi Rareş Moldovan.

2 Thoughts to “CS Hida, pe podiumul Campionatului Naţional Oină”

  1. […] Clubul Sportiv Hida duce mai departe tradiţia oinei în Sălaj, iar la finalul săptămânii trecute a participat la Campionatul Naţional de Oină, rezervat juniorilor II, III şi IV. Evenimentul a avut loc la Târgu Lăpuş, iar CS Hida a participat cu trei echipe, obţinând patru medalii. Cele mai bune rezultate au fost obţinute de  juniorii III, care au devenit campioni naţionali atât la Campionatul Naţional organizat în sală, cât şi la cel în aer liber. Rezultate notabile au fost obţinute şi de echipele de juniori II şi juniori IV, ambele… Citeste mai mult […]

  2. […] Clubul Sportiv Hida duce mai departe tradiţia oinei în Sălaj, iar la finalul săptămânii trecute a participat la Campionatul Naţional de Oină, rezervat juniorilor II, III şi IV. Evenimentul a avut loc la Târgu Lăpuş, iar CS Hida a participat cu trei echipe, obţinând patru medalii. Cele mai bune rezultate au fost obţinute de  juniorii III, care au devenit campioni naţionali atât la Campionatul Naţional organizat în sală, cât şi la cel în aer liber. Rezultate notabile au fost obţinute şi de echipele de juniori II şi juniori IV,  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment