Cros „Mişcare pentru fiecare” la Dragu

Şcoala Gimnazială din Dragu şi Asociaţia Judeţeană Sportul pentru Toţi (AJST) Sălaj în parteneriat cu Primăria Dragu şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret (DJST) Sălaj organizează luni cea de-a treia ediţie a Crosului „Mişcare pentru fiecare”, competiţie ajunsă la cea de-a treia ediţie.
Arpoximativ 160 de elevi din clasele I – VIII şi-au anunţat prezenţa, provenind de la Şcolile din Bălan, Gîlgău Almaşului, Someş Odorhei, Dragu, dar şi de la Şcoala Gimnazială din Aşchileu (jud. Cluj).
Vor avea loc trei crosuri în cadrul evenimentului, unul de 800 de metri la care vor lua startul doar elevii din clasele I – IV ai Şcolii Gimnaziale Dragu şi două de 1.000 de metri pentru toţi participanţi din clasele V – VIII. Va fi organizată şi o tombolă cu premii constând în palete de badminton, o minge de volei, un joc de şah, unul de remi şi tricouri.

2 Thoughts to “Cros „Mişcare pentru fiecare” la Dragu”

  1. razvan

    Cautam operatori PC care sa se alature echipei noastre. Oferim si solicitam seriozitate maxima. Conditii necesare : calculator + internet + cunostinte minime de operare. Avem nevoie de persoane serioase, inzestrate cu calm si rabdare. Instruirea se ofera gratuit sub forma unor lectii prezentate pe mail. Atata timp cat cititi cursurile, o sa gasiti raspunsurile la toate intrebarile . Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal cu editura EPUBLISHERS.SRL Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Proiectul se doreste a fi lansat pe piata americana de carti electronice! Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Parteneri Retea” la adresa de email: razvan.lead_2011@yahoo.com

  2. Anonim

    P10poate fugi si primarul cai liber de sarcin

Leave a Comment