Coronavirusul amână derby-ul dintre SCM Zalău şi Minaur Baia Mare

Bilanţ şocant în România în ultimele 24 de ore, numărul de infectări cu coronavirus ajungând la aproape 3.000. Şi numărul deceselor a explodat, fiind 82 de persoane bolnave de COVID care au decedat în ultimele 24 de ore.

Situaţia nu este deloc roză nici în sport, existând cazuri confirmate la mai multe cluburi din ţară, în diferite ramuri sportive.

După patru etape scurse din actualul sezon, în care a obţinut trei victorii şi o remiză, SCM Zalău este nevoită să întrerupă şirul meciurilor oficiale. Minaur Baia Mare, viitoarea adversară a zălăuanilor, a emis un comunicat de presă prin care solicită amânarea următoarelor două partide.

„În mod cert, următoarele două meciuri pe care CS Minaur urma să le dispute vor fi amânate. Și asta pentru că nouă oameni de la echipă au ieșit “pozitiv” la testele efectuate în această săptămână, iar alte cinci persoane sunt cu semne de întrebare. Partida programată miercuri, 7 octombrie, în Cupa României, cu ACS Fotbal Comuna Recea, va fi amânată, la fel cum se va întâmpla și cu meciul de sâmbătă, 10 octombrie, când băimărenii aveau programat meciul cu SCM Zalău, echipa de pe locul 2 în clasamentul seriei a 10-a din Liga 3”, ese comunicatul ce apare pe site-ul oficial al formaţiei maramureşene.

Partida dintre SCM Zalău şi Minaur Baia Mare, formaţii clasate pe primele două locuri în Seria a X-a, ar fi trebuit să se dispute sâmbătă, începând cu ora 15, pe Stadionul Municipal din Zalău.

După duelul cu Minaur, echipa zălăuană are programat jocul cu Gloria Bistriţa, pe care-l va susţine în deplasare.

Leave a Comment