Coordonatorul Marin Lescov va evolua încă un sezon la vicecampioana României

Vicecampioana Volei Municipal Zalău a reuşit să-l păstreze în lot pe coordonatorul Marin Lescov, jucător transferat la formaţia de sub Meseş în vara anului trecut. Voleibalistului i-a expirat contractul cu formaţia zălăuană odată cu finalul sezonului, dar acesta a afirmat după câştigarea Cupei României că doreşte să continue la vicecampioana României. Conducerea clubului zălăuan a purtat tratative în această vară atât cu Lescov, cât şi cu alţi coordonatori, însă voleibalistul moldovean pare să fi fost cea mai bună variantă.
„M-am adaptat foarte bine la echipa din Zalău, iar sezonul trecut a fost unul foarte bun pentru noi. Am avut o relaţie bună atât cu colegii, cât şi cu persoanele din conducere. Unul dintre motivele pentru care am decis să semneze un nou contract cu Volei Municipal Zalău este faptul că au fost păstraţi o mare parte dintre jucătorii care au activat în sezonul trecut. Sperăm să facem un sezon mai bun decât cel anterior, adică să câştigăm şi campionatul, nu numai Cupa României. Cred că putem face o figură frumoasă atât în cupele europene, cât şi în campionatul intern”, ne-a declarat Marin Lescov.
Devenit în acest an vicecampion naţional şi câştigâtor al Cupei României cu Volei Municipal Zalău, Marin Lescov a devenit şi campion al României cu Tomis Constanţa, la finalul sezonului 2012 – 2013. Lescov a evoluat la formaţia de la malul mării timp de trei sezoane, dar în campionatul din România a debutat la Unirea Dej.
Conducerea CS Volei Municipal Zalău poartă tratative avansate cu secundul Marian Bala, un alt voleibalist ce s-a regăsit în lotul vicecampioanei şi în sezonul trecut, şansele fiind foarte mari să ajungă la o înţelegere în zilele următoare.

Leave a Comment