Coordonator „de marcă” la echipa de volei

Sport Club Municipal Zalău a efectuat un transfer important pentru sezonul viitor, ajungând la o înţelegere cu internaţionalul român Cristian Bartha. Voleibalistul a mai activat la Zalău în sezoanele 2018 – 2019 şi 2019 – 2020. La ediţia de anul trecut a final-four-ului din Silver League, unde a participat cu naţionala României, Bartha a primit pemiul de MVP-ul turneului.

Deşi are 37 de ani, Bartha s-a pregătit exemplar în această vară, demonstrând că rămâne un pion principal în campionatul intern. Voleibalistul originar din Bucureşti a evoluat la Rapid în sezonul trecut, iar în vara acestui an a ajuns la un acord cu Dinamo, formaţie ce-şi propune titlul în ediţia viitoare. Cele două părţi nu s-au mai înţeles la un moment dat în privinţa colaborării, astfel că bucureşteanul a fost contactat de conducerea SCM Zalău.

În ţară, Bartha a mai activat la Rapid, Steaua, Volei Municipal Zalău, Tricolorul Ploieşti, SCM Craiova, iar în străinătate a evoluat în campionatele din Franţa, Belgia şi Israel.

La formaţia zălăuană a ajuns şi brazilianul Victor Simoes, intrând de luni în pregătirea normală a echipei.

One Thought to “Coordonator „de marcă” la echipa de volei”

  1. […] Sport Club Municipal Zalău a efectuat un transfer important pentru sezonul viitor, ajungând la o înţelegere cu internaţionalul român Cristian Bartha. Voleibalistul a mai activat la Zalău în sezoanele 2018 – 2019 şi 2019 – 2020. La ediţia de anul trecut a final-four-ului din Silver League, unde a participat cu naţionala României, Bartha a primit pemiul de MVP-ul turneului. Deşi are 37 de ani, Bartha s-a pregătit exemplar în această vară, demonstrând că rămâne un pion principal în campionatul intern. Voleibalistul originar din Bucureşti a evoluat la Rapid în sezonul… Citeste mai mult […]

Leave a Comment