Un șofer băut bine s-a răsturnat cu mașina

În data de 18 septembrie, la ora 1.40, s-a produs un accident rutier pe drumul județean din localitatea Făgetu. Din primele cercetări a reieșit că un tânăr de 20 de ani, din Plopiș, nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum. El a pierdut controlul autoturismului și s-a răsturnat cu mașina pe câmp. În urma accidentului, un tânăr de 19 de ani, din localitatea Făgetu, pasager în autoturism, a suferit multiple leziuni și a fost transportat la spital.

În urma verificărilor efectuate de polițiștii rutieri din Șimleu Silvaniei, s-a constatat că șoferul nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că acesta prezenta o concentrație alcoolică de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele său a fost întocmit un dosar de cercetare penală. În urma administrării probatoriului, oamenii legii au dispus reținerea tânărului de 20 de ani, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj. Continuă cercetările în acest caz.

One Thought to “Un șofer băut bine s-a răsturnat cu mașina”

  1. […] În data de 18 septembrie, la ora 1.40, s-a produs un accident rutier pe drumul județean din localitatea Făgetu. Din primele cercetări a reieșit că un tânăr de 20 de ani, din Plopiș, nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum. El a pierdut controlul autoturismului și s-a răsturnat cu mașina pe câmp. În urma accidentului, un tânăr de 19 de ani, din localitatea Făgetu, pasager în autoturism, a suferit multiple leziuni și a fost transportat la spital. În urma verificărilor efectuate de polițiștii rutieri din Șimleu Silvaniei,… Citeste mai mult […]

Leave a Comment