Contraperformanţă handbalistică, România a pierdut şi cu Insulele Feroe

Naţionala de handbal masculin a României a fost învinsă miercuri, în deplasare, de reprezentativa Insulelor Feroe, scor 28-26 (15-9), în al treilea meci din grupa 4 preliminară a Campionatului European din 2024.

Principalii marcatori tricolori au fost Tărîţă 6 goluri, Kuduz 5, iar de la gazde s-a remarcat Teigum 10.

Cealaltă partida din etapa a III-a se va disputa joi, între Ucraina – Austria.

După trei etape, România are 2 puncte, după Austria (4), fiind urmată de Ucraina şi Insulele Feroe, tot cu 2.

În primele două dispute din grupa 4, jucătorii antrenaţi de Xavi Pascual au pierdut cu Austria (32-36) şi au învins Ucraina (34-26). Urmează disputa retur cu Insulele Feroe (11 martie) şi cele cu Austria (26 aprilie) şi cu Ucraina (30 aprilie).

Din cele 32 de echipe naţionale aflate la startul calificărilor, 20 vor obţine „biletul” pentru turneul final din 2024, găzduit de Germania, între 10-28 ianuarie.

Patru echipe sunt calificate direct: gazda Germania, alături de medaliatele din 2022 – Suedia, Spania şi Danemarca.

Articol publicat în cadrul parteneriatului dintre cotidianul Magazin Sălăjean şi ziarul Bursa. www.bursa.ro

3 Thoughts to “Contraperformanţă handbalistică, România a pierdut şi cu Insulele Feroe”

  1. […] Naţionala de handbal masculin a României a fost învinsă miercuri, în deplasare, de reprezentativa Insulelor Feroe, scor 28-26 (15-9), în al treilea meci din grupa 4 preliminară a Campionatului European din 2024. Principalii marcatori tricolori au fost Tărîţă 6 goluri, Kuduz 5, iar de la gazde s-a remarcat Teigum 10. Cealaltă partida din etapa a III-a se va disputa joi, între Ucraina – Austria. După trei etape, România are 2 puncte, după Austria (4), fiind urmată de Ucraina şi Insulele Feroe, tot cu 2. În primele două dispute din grupa… Citeste mai mult […]

  2. […] Naţionala de handbal masculin a României a fost învinsă miercuri, în deplasare, de reprezentativa Insulelor Feroe, scor 28-26 (15-9), în al treilea meci din grupa 4 preliminară a Campionatului European din 2024. Principalii marcatori tricolori au fost Tărîţă 6 goluri, Kuduz 5, iar de la gazde s-a remarcat Teigum 10. Cealaltă partida din etapa a III-a se va disputa joi, între Ucraina – Austria. După trei etape, România are 2 puncte, după Austria (4), fiind urmată de Ucraina şi Insulele Feroe, tot cu 2.  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment