Consiliul Local al Tinerilor pune Zalăul în mişcare

Consiliul Local al Tinerilor (CTL) Zalău organizează, timp de trei zile, diferite competiţii sportive, scopul fiind acela de a îmbina utilul cu plăcutul în rândul adolescenţilor din municipiu. Evenimentele sportive au început luni dimineaţa, cu întrecerea de Streetball, desfăşurată pe terenul de baschet din incinta Liceului Pedagogic „Gheorghe Şincai” Zalău.
„Streetball-ul este un sport incitant, din moment ce o echipă este formată din trei jucători, iar meciul se dispută pe o jumătate de teren, renunţându-se astfel la normele cunoscute ale unei partide oficiale de baschet. Prin driblingurile şi mişcările neaşteptate ale jucătorilor, publicul devine mai atent, iar spectacolul este animat de interesul celor prezenţi, a afirmat fosta tenismenă, Kiraly Iris, secretara CTL Zalău.
Competiţiile sportive vor continua marţi şi miercuri, cu un turneu de minifotbal, organizat la Baza Sportivă „Onix” din cartierul Traian.
„Minifotbalul este ca un mod de viaţă, prin care poţi să îţi demonstrezi abilităţile fotbalistice, dar totodată e posibilă trăirea la unison a bucuriei alături de prietenii tăi, în momentul în care întâmpinaţi reuşita”, declară primarul CLT Zalău, Bogdan Morar.
Taxa de participare la turneu este de 125 de lei, echipele clasate pe primele trei locuri primind la final trofee şi tricouri din partea organizatorilor. Vor fi înmânate şi premii speciale pentru cel mai bun jucător şi cel mai bun portar.
Competiţia de Beach Volley este deschisă tuturor doritorilor, urmând să se desfăşoare miercuri, pe terenul de nisip din Parcul Central. Echipa va fi alcătuită din două persoane, taxa de participare fiind de 10 lei.
„Beach Volley-ul este specific sezonului estival, acesta fiind o modalitate extraordinară de a descoperi bucuria practicarii unui sport prin distracţia şi socializarea cu coechipierul”, a precizat viceprimarul CLT Zalău, Eugeniu Străistaru.
Şi câştigătorii acestei competiţii vor fi recompensaţi cu trofee şi tricouri.

Leave a Comment