Consiliul Judeţean Sălaj pregăteşte aproape 2,7 milioane de lei pentru Handbal Club Zalău

Medalită cu bronz la finalul sezonului trecut al Ligii Naţionale şi calificată în cupele europene, Handbal Club Zalău ar putea beneficia în noua ediţie de campionat de aproape 2,7 milioane de lei din partea Consiliului Judeţean Sălaj, instituţie ce este, de ani buni, principalul finanţator al echipei pregătite de Gheorghe Tadici.
Suma a fost propusă în cadrul şedinţei ordinare desfăşurată miercuri, 21 iunie, urmând a fi propusă spre aprobare în cadrul şedinţei din 28 iunie. Dacă suma va fi aprobată de către consilierii judeţeni, HC Zalău va beneficia în prima parte a campionatului de 1,35 milioane de lei, cealaltă jumătate urmând a fi alocată la începutul anului viitor, pentru partea a doua a sezonului competiţional.
Bugetul propus de Consiliul Judeţean Sălaj pentru clubul de handbal este cu aproximativ 300.000 de lei mai mare decât în sezonul trecut, însă echipa va evolua în sezonul viitor, după o pauză de patru ani, şi în cupele europene.
Tot în cadrul şedinţei de miercuri vor fi supuse la vot sume pentru alte trei cluburi sportive din municipiu: Fotbal Club Zalău, Atletic Zalău şi Volei Club Zalău 2015. Echipa de fotbal ar urma să beneficieze în sezonul viitor de 60.000 de lei, iar celelate două structuri sportive de câte 50.000 de lei fiecare.

Alte articole

10 Thoughts to “Consiliul Judeţean Sălaj pregăteşte aproape 2,7 milioane de lei pentru Handbal Club Zalău”

 1. Anonim

  E foarte bine ca cons jud aloca bani si la fc zalau e un iceput bun ar trebui alocat mai multi bani si sa fie linga fc zalau cons jud ca ar trebui ajutat sa promoveze in liga 2 hai fc zalau

  1. Anonim

   FC ZALAU=EVAZIUNE FISCALA

 2. Anonim

  fraierilor, Salajul si Zalaul la cum arata nu isi permite sa finanteze echipe din banii publici. drumurile sunt varza, investitii private nu exista, saracia este la ea acasa, e mai rau ca la Vaslui. Cine viziteaza Zalaul ramane cu un gust amar, praf, tigani, gropi, mizerie pe strazi. mai bine cu banii astia sa puna asfalt pe ceva ulita sau sa o lege de canalizare, ca oamenii din oras isi fac treburile in gradina. Vai si amar, mai jigodii comuniste, splati bani la greu, nu va ajunge tot deroul din Metro Cluj.

 3. Anonim

  securistul pitic marc e peste tot, isi face poze cu toti, jigodia ordinara, furi bani, Salajul este pe nicaieri mai comunistule, de 27 de ani esti un trantor, gunoi de om

 4. Anonim

  Ii intreaba cineva pe locuitorii zalaului daca sunt de acord in conditiile de saracie salarii mici, si putere de cumparare redusa, cu care se confrunta orasul sa se aloce banii publici, colectati din taxe si impozite, unor preferinte personale ale ordonatorilor de credit? nu, nu ii intreaba nimeni, pur si simplu fac ce vor cu banii.jigodii!!!

 5. Sportul este in toate judetele sustinut de primarii si Conslii judetene. Cu bani putini ,Salajul este reprezentat exemplarintern si international.La ce activitate mai este Salajul pe locul 1-3 in Romania?Si asa se vorbeste putin de Zalau si SJ in presa centrala si la tv. Din cauza handbalului si voleiului se vorbeste la tv lunar,chiar saptamanal ore intregi. Cate judete nu ar da bugete duble/triple pt a avea asemenea echipe ? Trebuie sa ne scufundam chiar in anonimat?Toti cei din judetele din tara care finanteaza sunt fara minte? Retarzi e adevarat gasesti peste tot ,dar la noi parca exceleaza …Felicitari autoritatilor . Salajeni merita aceste echipe . E adevarat ca sunt multe nevoi ,dar nu pot fi rezolvate cu aceste sume acordate performantei in sport. Avem nevoie de sport fiecare dintre noi !

  1. Anonim

   Pragmatic vorbind, dle Vasile, – ce castig e pentru judet si oras faptul ca :,, se vorbeste despre judet la tv si presa centrala”? Vi se pare ca avem turisti, investitori sau alte avantaje care sa aduca o bunastare in urma acestor ,,performante”? Nu. Agumentele dvm nu sunt reale. Cum puneti probelma e complet gresit ,, slajenii merita aeste echipae’ nu, salajeni merita un trai mai bun un oras mai curat si mai prosper si merita sa stea acasa langa familie nu sa plece la dracu-n-praznic. asta merita salajenii domnule Vasile.De ce nu sustin cu aceste sume sportul de masa si o infrastrctura adecvata, vi se pare normal in ce hal e stadionul? personal ma indoiesc ca acesti bani ar avea un traseu curat mereu. Sunt facute publice aceste lucruri, transparenta in acest proces de acordare a acestor bani si urmarire a lor? Poate raspundeti la astea..

 6. @16:34 anonim / Da sunt transparente 100% pt ca anual curtea de conturi si ANAF verifica la sange ,cum se cheltuie aceste sume la Primarie si Consiliul Judetean dar .. ” cainele moare de drum lung si !prostul de grija altuia ” dle asa zis anonim …in viata..

  1. Anonim

   Vasile – lasa vrajeala pt copii mici, da?

 7. Bine ! Ramai in lumea ta …

Leave a Comment