Municipalitatea montează covoare de cauciuc în spațiile de joacă

Primăria Zalău, prin Direcția Generală de Administrare a Domeniului Public, face cunoscut că, în această perioadă, desfășoară o serie de lucrări de instalare a 30 de covoare de cauciuc în locurile de joacă pentru copii aflate pe raza municipiului Zalău.
Scopul montării acestor covoare este pentru a proteja copiii care folosesc toboganele și pentru a evita producerea de accidente. Având o suprafață de un metru pătrat și grosime de trei centimetri, covoarele de cauciuc sunt montate pe pat de nisip, în casete de borduri, iar spațiul din exteriorul bordurii este completat cu pietriș.
Covoarele de cauciuc se montează la capetele toboganelor din locurile de joacă pentru copii, situate pe Bulevardul Mihai Viteazul și în Cartierele Brădet, Dumbrava Nord, Porolissum, Păcii și Libertății.
Valoarea totală a achiziției celor 30 de covoare din cauciuc este de 2.720 lei. De asemenea, în lista de investiții pe anul 2017 este prevăzută modernizarea a două spații de joacă pentru copii și amenajarea a 6 spații de joacă noi.

Alte articole

Leave a Comment