Consiliul Judeţean Sălaj, în derby-ul de la Bălan

Luceafărul Bălan a evoluat într-un echipament nou sâmbătă, în derby-ul de pe teren propriu cu HC Zalău, conducerea achiziţionând un set de echipament de joc din banii pe care Consiliul Judeţean Sălaj i-a alocat echipei pentru acest sezon. 50.000 de lei este suma pe care instituţia condusă de Tiberiu Marc a alocat-o în acest an nou-promovatei în Liga a III-a, la fel cum s-a întâmplat în sezonul trecut şi în cazul celor de la FC Zalău. De altfel, ambele formaţii au avut inscripţionat „Consiliul Judeţean Sălaj” pe tricourile de joc, iar la FC Zalău apare şi „Nazareth” denumirea firmei preşedintelui Ioan Morar.
De menţionat, însă, că FC Zalău beneficiază de o susţinere mult mai consistentă din partea Consiliului Local Zalău, la fel cum s-a întâmplat şi în anii anteriori. Suma pe care consilierii locali au aprobat-o pentru acest sezon clubului zălăuan este de 520 de mii de lei, însă banii nu pot fi folosiţi decât în momentul deblocării contrurilor.
În schimb, Luceafărul Bălan beneficiază de o susţinere mult mai mică din partea Primăriei Bălan, instituţia condusă de Maghiar Isaia alocând 20 de mii de lei echipei de fotbal.

Leave a Comment