Clujeanul Constantin Olariu, încă trei etape pe banca echipei FC Zalău

Cu trei etape înainte de finalul turului, FC Zalău a obţinut prima victorie a sezonului, un succes de moral pentru jucătorii şi antrenorii formaţiei de la poalele Meseşului, a căror viitor este la fel de sumbru ca în urmă cu două luni, când a început campionatul. „Până în iarnă vom merge în formula actuală, chiar şi la nivelul băncii tehnice, după care vom analiza în detaliu situaţia şi vom vedea ce vom face în partea a doua a campionatului. Conturile sunt în continuare blocate, iar juătorii nu au primit niciun salariu până acum, decât primele de joc pe care le ofer eu. Au plecat trei jucători, tocmai din cauză că nu le-am putut oferi niciun salariu de la începutul sezonului. Restul, au decis să rămână. Şi antrenorul Constantin Olariu rămâne până la finalul turului, după care vom vedea dacă putem sau nu să continuăm colaborarea”, a declarat preşedintele Ioan Morar.
Constantin Olariu a lăsat să se înţeleagă că la finalul turului, colaborarea dintre el şi clubul zălăuan se va încheia dacă situaţia nu va reveni la normal. „Este greu să-ţi mobilizezi jucătorii atâta timp cât aceştia nu primit aproape niciun leu în primele două luni. Nu poţi face sport, dar mai ales performanţă pe burta goală. Sper să rezistăm în această formulă până la finalul turului, după care nu ştiu ce se va întâmpla dacă situaţia nu se va remedia. Oricum, ar fi păcat să moară o ramură de sport, indiferent care este aceasta. Fotbalul înseamnă mult aici, la Zalău. Îmi aduc aminte că am jucat la Zalău ca adversar în vremea când echipa se numea Armătura. Factorilor de decizie ar trebuie să le pese mai mult de acest club şi de viitorul fotbalului din acest judeţ. Zalăul merită chiar mai mult decât o echipă în Liga a III-a”, a afirmat antrenorul clujean.
Deranjat de problemele financiare cu care se confruntă clubul FC Zalău, antrenorul Constantin Olariu s-a gândit la plecare după primele trei etape, dar a fost convins de preşedintele Ioan Morar să rămână pe banca tehnică cel puţin până la finalul turului.

Leave a Comment