Cinci baschetbalişti zălăuani, la selecţia regională pentru echipa naţională a României Under 14

Federaţia Română de Baschet desfăşoară în această perioadă o acţiune de selecţie a echipei naţionale a României Under 14, intitulată Youth Development Found 14, organizată pe regiuni. Sălajul, care va avea cinci reprezentanţi de la Baschet Club 2B Sports Zalău, a fost repartizată în Regiunea 6, alături de Cluj, Bistriţa-Năsăud şi Târgu Mureş.

Selecţia regională va avea loc la Târgu Mureş, duminică, 11 februarie, începând cu ora 9, în sala de sport „Gladius Lucky Dragons” din incinta Prodcomplex, iar BC2B Sports Zalău, condus de Banto Rolland, va fi reprezentat de: Cristian Abran, Alexandru Morar, Eduard Florian, Eric Vereşezan şi Mihai Temeş. În cadrul selecţiei vor avea loc diferite antrenamente tehnico-tactice, dar şi un test de viteză.

Printre cei care-i vor examina pe sportivi se numără şi Marcel Ţenter, fostul mare baschetbalist şi unul dintre cei mai buni antrenori din România. În prezent, Marcel Ţenter are propriul club de baschet, Gheparzii Basketball Ţenter, scopul fiind de a-i perfecţiona pe tinerii sportivi care îşi doresc marea performanţă.

În urmă cu două săptămâni a avut loc o selecţie pentru naţionala feminină Under 12, la care a fost prezenţă Banto Hanna, fiica antrenorului Banto Rolland, sportivă cu dublă legitimare la BC2B Sports Zalău – U-BT Cluj.

 

 

One Thought to “Cinci baschetbalişti zălăuani, la selecţia regională pentru echipa naţională a României Under 14”

  1. […] Federaţia Română de Baschet desfăşoară în această perioadă o acţiune de selecţie a echipei naţionale a României Under 14, intitulată Youth Development Found 14, organizată pe regiuni. Sălajul, care va avea cinci reprezentanţi de la Baschet Club 2B Sports Zalău, a fost repartizată în Regiunea 6, alături de Cluj, Bistriţa-Năsăud şi Târgu Mureş. Selecţia regională va avea loc la Târgu Mureş, duminică, 11 februarie, începând cu ora 9, în sala de sport „Gladius Lucky Dragons” din incinta Prodcomplex, iar BC2Bsports Zalău, condus de Banto Rolland, va fi reprezentat de: Cristian… Citeste mai mult […]

Leave a Comment