Cei mai buni sportivi, premiaţi în cadrul evenimentului „Laureaţii anului sportiv 2015”

Evenimentul va fi organizat joi după-amiaza, începând cu ora 16:30, în sala mare a Clădirii Transilvania

Iulia Cliţan a devenit în aceast an, în premieră, cea mai bună sportivă a judeţului Sălaj în clasamentul sporturilor neolimpice, în timp ce la sporturile olimpice, supremaţia continuă să o deţină atleta Paula Todoran. Până anul trecut, organizatorii au intitutal evenimentul în care acordau premii celor mai buni sportivi „Gala Sportului din Sălaj”, însă, în acest an, denumirea a fost schimbată în „Laureaţii anului sportiv 2015”.
La sporturile olimpice, pe podium se mai află pugilistul Adrian Popuţea şi voleibalistul Rareş Bălean, în timp ce în clasamentul sporturilor neolimpice, Iulia Cliţan este urmată de antrenorul său, Călin Marincaş şi de Dan Chiş, un alt practicant al artelor marţiale.
O noutate pentru ediţia din acest an este faptul că Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Sălaj a alcătuit şi un clasament al jocurilor sportive, unde locul întâi este ocupat de Volei Municipal, iar pe poziţia secundă se situează Handbal Club Zalău. Între cele mai bune cinci cluburi din judeţ se mai regăsesc FC Zalău, Viitorul şi Luceafărul Bălan.
Ministerul Tineretului şi Sportului a alocat în acest an Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Sălaj suma de 10.000 de lei, din care vor fi premiaţi toţi sportivii incluşi în cele două clasamente.
„Laureaţii anului sportiv 2015” va avea loc joi după-amiaza, începând cu ora 16:30, în sala mare a Clădirii Transilvania.

Leave a Comment