Cazuri de Covid-19 la echipa din Craiova înaintea turneului de la Zalău

SCM Zalău organizează de vineri până duminică al doilea turneu al returului Diviziei A1 la volei masculin, eveniment la care vor mai participa SCM Universitatea Craiova şi Universitatea Cluj. Echipa condusă de Dănuţ Pascu se confruntă, însă, cu probleme de lot înaintea duelului cu echipa zălăuană, programat vineri, la ora 18. La formaţia olteană au fost depistate trei cazuri de Covid-19 la ultima testare, doi jucători şi statisticianul. Este vorba despre jucătorii Silviu Şoşon şi Robert Călin, însă nici unul dintre cei doi nu fac parte din sextetul de bază al formaţiei pregătite de Dănuţ Pascu.

Managerul formaţiei zălăuane, Adrian Feher, consideră că absenţa celor doi nu va influenţa foarte mult scorul final al disputei de vineri seara.

„Şuşon şi Călin nu sunt jucători de bază în echipa Craiovei, dar antrenorul Pascu nu va avea cele două opţiuni pe bancă. Nu cred că absenţa celor doi jucători va conta în economia partidei. Băieţii s-au pregătit bine pentru acest meci şi suntem încrezători în şansele noastre. Mă bucur că noi nu avem niciun caz confirmat de Covid-19”, ne-a declarat fostul libero al naţionalei şi al Zalăului.

Craiova a ajuns la Zalău în cursul zilei de joi, iar de la ora 19 a avut programat antrenamentul oficial în Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici”.

Turneul de la Zalău va începe vineri, cu duelul dintre SCM Zalău şi SCMU Craiova, iar sâmbătă este programat jocul dintre olteni şi formaţia clujeană. Duminică va avea loc ultima partidă, în care Zalăul va întâlni Universitatea Cluj. Toate partidele sunt programate la ora 18.

foto: Dan Potor (Braşov)

Leave a Comment