Căpitanul Leonardo Dal Bosco revine la vicecampioana României

Sezonul 2016 – 2017 va fi al patrulea pentru brazilianul Leonardo Dal Bosco în tricoul formaţiei CS Volei Municipal Zalău. Jucătorul se va alătura joi lotului condus de Marian Constantin şi Bogdan Nicolae.

Transferat în vara anului 2013 la Volei Municipal Zalău, brazilianul Leonardo Dal Bosco s-a integrat repede la formaţia de la poalele Meseşului, devenind chiar căpitanul vicecampioanei României. Voleibalistul din „Ţara Cafelei” şi-a încheiat contractul cu clubul zălăuan odată cu finalul sezonului 2015 – 2016, însă Leo a precizat că şi-ar dori să continue la Volei Municipal, formaţie cu care a devenit dublu vicecampion naţional şi de două ori câştigător al Cupei României. Conducerea clubului zălăuan a ajuns în această vară la un acord cu jucătorul, semnând un contract valabil pe o perioadă de un an, iar voleibalistul brazilian se va alătura joi lotului antrenat de Marian Constantin şi Bogdan Nicolae. Sub comanda celor doi tehnicieni se mai află Filip Constantin, Mihai Tarţa, Rareş Bălean, Vlad Cuciureanu, Paul Şomoi, Cornel Miron, Adrian Feher şi Adrian Gontariu, însă ultimul se află în continuare într-o perioadă de recuperare, neputându-se pregăti.
Răzvan Mihalcea se află la lotul naţional, în vederea pregătirii turneului de calificare la Campionatul European, urmând să revină la echipă la finalul lunii septembrie. Tot atunci este aştetpat şi belgianul Matthias Walkiers, coordonatorul pregătindu-se în această perioadă cu naţionala Belgiei.
Conducerea clubului zălăuan tratează în aceste zile cu un centru şi un trăgător secund, ambii fiind jucători străini.

Leave a Comment