Căpitanul echipei HC Zalău ajunge la cuţit

Claudia Constantinescu, unul dintre cei doi căpitani de echipă ai HC Zalău, ar putea rata prima parte a sezonului 2016 – 2017, după ce a terminat accidentată şi ediţia trecută a Ligii Naţionale de handbal feminin. Interul formaţiei de la poalele Meseşului s-a accidentat la umărul braţului drept (cel de aruncare), iar în ultimele etape a putut ajuta echipa doar în faza de apărare. Starea de sănătate a handbalistei părea să se fi rezolvat la scurt timp după terminarea campionatului, însă, durerile la umăr au reapărut odată cu începerea pregătirilor, Constantinescu riscând să ajungă chiar pe masa de operaţie în perioada imediat următoare.
De altfel, atât ea, cât şi Larisa Tamaş, care s-a accidentat în turneele de pregătire, au fost utilizate foarte puţin de Gheorghe Tadici în ultimele competiţii de verificare.
„Cea mai mare problemă cu care ne confruntăm în această perioadă este faptul că Larisa Tamaş şi Claudia Constantinescu au, în continuare, probleme de sănătate, ambele evoluând pe acelaşi post. În ceea ce o priveşte pe Constantinescu, se pare că este necesară o intervenţie chirurgicală la umăr, ceea ce ar însemna ca în următoarele patru, cinci luni să nu ne putem baza pe ea. Ele au evoluat foarte puţin în ultimele turnee”, a afirmat Gheorghe Tadici.
Absenţa Claudiei Constantinescu în ultimele meciuri din ediţia trecută s-a simţit foarte mult, managerul Gheorghe Tadici afirmând la finalul campionatului că acesta a fost unul dintre factorii principali care au dus la o clasare mai modestă decât în anii anteriori.

One Thought to “Căpitanul echipei HC Zalău ajunge la cuţit”

  1. ultras

    Decizia de a o trimite la operatie este foarte buna.

    S-a vazut clar in ultimul timp ca Maria Claudia nu poate arunca la poarta.

    Riscam sa mai pierdem o jucatoare importanta din cauza unor situatii de accidentari negestionate corespunzator. (vezi cazul Varga,Muresan sau Pop)

    Speram totusi sa se refaca cat mai rapid.

Leave a Comment