Campionatul European de Karate Shotokan ediţia a X-a, Albena, Bulgaria

In perioada 26-28.10.2018, s-a desfasurat editia cu numarul X a Campionatului European de Karate Shotokan, al Federatiei Mondiale de Shotokan, gazduit de Bulgaria, in frumoasa statiune Albena de pe malul Marii Negre.
Au participat peste 20 de natiuni, totalizand aproape 500 de sportivi, dintre care aproape 100 de romani, fiind de departe lotul cel mai numeros. Tara noastra a aliniat la start foarte multi sportivi valorosi, dovada fiind si rezultatele obtinute la Albena .
Nu pot sa nu amintesc faptul ca la acest eveniment, dragul nostru sensei, Adrian Popescu-Sacele a fost promovat la gradul de 9 DAN, recunoastere a celor 50 de ani dedicati karate-ului, a valorii sale, a meritelor deosebite in promovarea unui stil curat, sanatos si eficient de karate. Va felicitam si va dorim multa sanatate SENSEI !!! OSS !
Delegatia simleuana s-a deplasat la campionat cu un lot de 6 sportivi de la Clubul Copiilor si C.S.Omega din Simleu Silvaniei si un jibouan, Alexandru Moldovan, membru al clubului nostru, dar care de anul viitor va fi legitimat la tanarul club din Jibou, C.S. Coste.
Sportivii nostri s-au comportat remarcabil, iar dupa cele trei zile de concurs contabilizau 6 medalii de aur, 4 de argint si 9 medalii de bronz, astfel:

Personal, ma declar foarte multumit de evolutia sportivilor si le adresez sincere felicitari si mult succes pe mai departe, mai ales ca saptamana viitoare vom fi prezenti la Cupa Romaniei si Campionatul National de Karate Shotokan, sectiunea Sanbon Shobu de la Tg. Secuiesc !
Pentru simleuani, Campionatul European de Karate Shotokan de la Albena, se inscrie in PROGRAMUL “ ROMANIA IN MISCARE”, proiectul “ KARATE- SANATATE SI PERFORMANTA IN ANUL CENTENARULUI” , demarat impreuna cu D.J.S.T.Salaj, carora le multumim sincer pe aceasta cale .
FELICITARI COPII !!!
Prof. Pop Gheorghe

Leave a Comment