Campioana României, la fileul zălăuan

SCM Zalău a avut un debut promiţător de campionat, obţinând patru puncte în primele două etape. Primul punct s-a câştigat pe terenul celor de la Dinamo, o echipă cât se poate de incomodă. Zălăuanii au avut 2 – 0, dar dinamoviştii au revenit şi s-au impus cu 3 – 2. Sâmbătă, echipa sârbului Dragan Kobiljski a evoluat la Baia Mare, în faţa formaţiei Ştiinţa Explorări, de care a dispus cu 3 – 1, obţinând astfel toate cele trei puncte puse în joc. Primele două seturi au fost ale Zalăului, 25 – 21, 25 – 23, parţialul trei a fost câştigat de băimăreni, 23 – 25, iar în setul patru, Zalăul s-a impus cu 26 – 24. După victoria de la Baia Mare, SCM Zalău ocupă locul trei în clasament, la egalitate de puncte cu ocupanta locului secund, SCMU Craiova şi la un punct în spatele liderului, Steaua Bucureşti.

„Am obţinut un punct din deplasarea de la Dinamo, în faţa unei echipe cu pretenţii şi am reuşit o victorie importantă la Baia Mare, în faţa unei echipe incomode. Urmează un meci extrem de dificil, în faţa campioanei României, o partidă în care ne dorim să ne ridicăm la nivelul adversarului. Vom face tot posibilul să obţinem cât mai mult de la acest meci”, ne-a declarat managerul Adrian Feher.

În cadrul rundei cu numărul trei, programată sâmbătă, zălăuanii vor primi vizita campioanei, Arcada Galaţi, meciul urmând să se desfăşoare începând cu ora 15, în Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici”.

Tot în cadrul etapei de sâmbătă, vor mai avea loc partidele: Rapid Bucureşti – CSM Constanţa, Dinamo Bucureşti – Ştiinţa Bucureşti, CS „U” Cluj – Ştiinţa Explorări Baia Mare, SCMU Craiova – CSM Suceava şi Unirea Dej – CSA Steaua.

 

 

 

One Thought to “Campioana României, la fileul zălăuan”

  1. […] SCM Zalău a avut un debut promiţător de campionat, obţinând patru puncte în primele două etape. Primul punct s-a câştigat pe terenul celor de la Dinamo, o echipă cât se poate de incomodă. Zălăuanii au avut 2 – 0, dar dinamoviştii au revenit şi s-au impus cu 3 – 2. Sâmbătă, echipa sârbului Dragan Kobiljski a evoluat la Baia Mare, în faţa formaţiei Ştiinţa Explorări, de care a dispus cu 3 – 1, obţinând astfel toate cele trei puncte puse în joc. Primele două seturi au fost ale Zalăului, 25… Citeste mai mult […]

Leave a Comment