Călin Pop, încă şase luni pe banca echipei FC Zalău

Aflat la final de contract, antrenorul zălăuan şi-a prelungit înţelegerea cu formaţia din Liga a III-a până la finalul sezonului, dar colaborarea ar putea continua din vară în cazul în care FC Zalău va obţine în retur rezultatele dorite de conducere

FC Zalău a avut cel mai bun tur de campionat de după promovare, terminând pe poziţia secundă prima parte a campionatului, cu 26 de puncte, având opt victorii, două egaluri şi trei înfrângeri. Gruparea de la poalele Meseşului se situează la numai trei puncte de liderul FCM Baia Mare, iar meciul retur dintre cele două echipe va avea loc la Zalău, în etapa a III-a a returului, programată în 21 martie.
Având în vedere parcursul bun al echipei zălăuane, conducerea a luat în calcul doar varianta continuării colaborării cu antrenorul Călin Pop. „În mare, ne-am înţeles asupra contractului în momentul în care echipa a început pregătirea în acest an, iat zilele trecute am stabilit toate detaliile şi am decis să continuăm colaborarea până în vară. Dacă lucrurile vor decurge bine până la finalul sezonului, există varianta unei renegocieri şi a semnării unui nou contract, pentru că acum s-a făcut doar un act adiţional de prelungire a vechiului contract”, a explicat preşedintele Ioan Morar.
Şi antrenorul Călin Pop a confirmat continuarea colaborării cu FC Zalău. „Ne-am înţeles asupra tuturor aspectelor legate de contract. Am semnat prelungirea contractului până în luna iunie, iar dacă cei din conducere vor fi mulţumiţi de munca mea, colaborarea noastră poate continua şi din vară”, a declarat tehnicianul zălăuan.
Călin Pop a ocupat pentru prima dată funcţia de antrenor la FC Zalău în returul sezonului 2009 – 2010, când Marius Paşca a devenit tehnician în Liga a II-a la FC Silvania Şimleu Silvaniei, iar în ianuarie 2014, a preluat pentru a doua oară banca tehnică a formaţiei zălăuane.

Leave a Comment