Calin Pop, dezamagit ca echipele din judet nu vor sa colaboreze cu FC Zalau

Calin Pop, dezamagit ca echipele din judet nu vor sa colaboreze cu FC Zalau

FC Zalau a inceput de ieri stagiul de pregatire de zece zile de la Ocna Sugatag, antrenorul Calin Pop avand la dispozitie 25 de jucatori. Fata de anul trecut, clubul zalauan a mai transferat in pauza de iarna opt jucatori, din care patru sunt din Liga a IV-a, exceptandu-l pe juniorul de la Viitorul Zalau, Ionut Petrean. Cei patru sunt de la Favorit Crasna, echipa la care a antrenat Calin Pop inainte de a prelua FC Zalau.

Tehnicianul zalauan parea insa deranjat de faptul ca alte cluburi din Salaj nu vor sa lase jucatorii sa faca pasul spre Liga a III-a, doar daca beneficiaza de o anumita suma de bani pe urma transferului. Tot ce am putut sa luam din judet au fost cei patru jucatori de la Favorit Crasna.

Am vrut sa-l luam si pe Pascalau de la Rapid Jibou, iar domnii din conducerea lor s-au opus din start. Nu au vrut sa-l lase decat pentru bani. Nu stiu de ce si nici nu vreau sa intru in detalii, dar, din pacate, unele cluburi nu vor sa colaboreze cu noi numai daca au un profit financiar de pe urma transferului.

Noi vrem sa dam sansa jucatorilor tineri din judet sa evolueze la un nivel mai inalt, de unde ar putea prinde oricand o oferta avantajoasa, dar nu ne putem permite sa ii aducem pe bani. Am spus insa ca le dam 50 la suta dintr-un eventual transfer, plus ca ar fi avut lunar un venit de la echipa.

Noi vrem sa aducem jucatori din judet, cluburile se opun, iar pe urma tot noi suntem acuzati ca nu vrem sa aducem jucatori autohtoni, a declarat antrenorul echipei FC Zalau, care a facut si o scurta caracterizare a fotbalului din Liga a IV-a. Cunoasteti si dumneavoastra foarte bine nivelul fotbalului din Salaj.

Nu stiu daca in 2 – 3 ani mai putem aduce vreun jucator de valoare. O sa fie o perioada foarte dificila pentru jucatorii din pepinierele noastre. La Nusfalau ar mai putea aparea ceva, insa ei au o intelegere cu cei de la Simleu. Conducerea echipei zalauane a vrut sa-l transfere in aceasta iarna si pe fostul atacant al echipei Avantul Reghin, Doru Marcel Buciuman, insa antrenorul Calin Pop ne-a declarat ca jucatorul nu a mai dat niciun semn de viata. Buciuman nu ne-a mai dat niciun fel de raspuns.

Deci cred ca va ramane la Slatina. Stagiul de pregatire de la Ocna Sugatag se va incheia vinerea viitoare cu un meci amical la Sighetul Marmatiei, impotriva formatiei locale. Cele doua echipe vor sustine o partida de verificare si sambata, la Ocna Sugatag.

Leave a Comment