Calificare de ziua antrenorului

Volei Municipal Zalău – Ştiinţa Explorări Baia Mare 3 – 0 (25 – 21, 25 – 16, 25 – 20)

Deşi a început cu stângul calificarea în semifinalele Diviziei A1, pierzând cu 1 – 3 pe teren propriu în faţa Ştiinţei Explorări Baia Mare, Volei Municipal Zalău a avut o atitudine mult mai bună în ultimele două jocuri, câştigând în faţa maramureşenilor atât miercuri, la Baia Mare, cât şi duminică seara, pe teren propriu. Miercuri, la Baia Mare, Zalăul s-a impus cu 3 – 0, scor cu care a câştigat şi partida decisivă, de duminică seara, în urma căreia, echipa pregătită de Aurel Vlaicu şi Bogdan Nicolae a obţinut calificarea în penultimul act al campionatului.
După un prim set disputat, în care Zalăul a reuşit să se desprindă abia pe final şi să se impună la 21, actul secund a fost a fost controlat clar de formaţia de la poalele Meseşului, care s-a impus la 16, după ce a avut 8 – 3 şi 16 – 9 la cele două time-out-uri tehnice.
Volei Municipal a început la fel de bine şi actul secund, având 8 – 3 la prima întrerupere tehnică. Băimărenii s-au apropiat la un singur punct, iar la 8 – 7, Aurel Vlaicu a solicitat singurul time-out al partidei. A fost pauza care a readus în joc echipa zălăuană. Lamb şi compania s-au distanţat la 18 – 13, dar, pe final, Baia Mare s-a apropiat la două puncte, 20 – 22. A fost o revenire doar de moment, fiindcă Zalăul a punctat de trei oric consecutiv şi s-a impus cu 25 – 20.
Volei Municipal Zalău a obţinut calificarea în semifinalele campionatului exact în ziua în care antrenorul Aurel Vlaicu a împlinit 45 de ani, ocazia cu care jucătorii i-au dedicat această calificare.
Vom reveni cu mai multe detalii şi cu declaraţii.

2 Thoughts to “Calificare de ziua antrenorului”

  1. fan

    Felicitari baietilor! E victoria lor. Cred ca se calificau si daca nu era ziua antrenorului.

  2. SUPORTER

    Suflet NEGRU esti „FAN”

Leave a Comment