Bulgarul Stoyan Stoev, după calificarea în finală: „Am fost furaţi în semifinala cu Craiova”

Chiar dacă a trecut o săptămână de la calificarea în finala campionatului Diviziei A1 la volei, voleibaliştii zălăuani nu pot uita greşelile pe care arbitrii le-au făcut în finalul celei de-a treia partide, de altfel, singura pierdută de formaţia vicecampioană în semifinale. Meciul a ajuns în setul decisiv, unde arbitrii au avut un rol important, făcând greşeli care au avantajat formaţia olteană, Craiova impunându-se cu 15 – 13 în setul cinci.
Lucrurile s-au schimbat în meciul patru, în care zălăuanii au fost mai motivaţi, şi datorită greşelilor făcute de arbitri în finalul meciului trei. Partida cu numărul patru s-a încheiat cu scorul de 3 – 1 şi tot 3 – 1 a fost scorul şi la general cu care Volei Municipal Zalău s-a calificat pentru a doua oară consecutiv în finala campionatului.
„Pot spune că în meciul patru am fost mai motivaţi şi datorită greşelilor făcute de arbitri în finalul celui de-al treilea joc. Pe moment, nu mi-am dat seama, pentru că m-am concentrat la meci, dar am văzut înregistrările video după partidă şi mi-am dat seama că am fost furaţi”, a declarat Marian Bala.
Clubul zălăuan chiar a trimis o înregistrare Federaţiei Române de Volei cu cea de-a treia partidă. A văzut toată lumea ce s-a întâplat în finalul meciului trei, noi avem înregistrarea video şi am trimis-o Federaţiei pentru a fi vizionată. Din partea arbitrului principal au fost patru erori, patru erori pentru 15 puncte e mult, nu sunt 25 de puncte în setul cinci. Pot spune că am fost furaţi în setul cinci. Am găsit apoi forţa necesară în ziua următoare, am intrat foarte concentraţi şi am reuşit să învingem primele două seturi şi ultimul. Am jucat extraordinar”, a afirmat antrenorul Stoyan Stoev.

Leave a Comment