Bani pentru handbalul feminin de la Consiliul Judeţean

Consiliul Judeţean (CJ) Sălaj susţine sportul de performanţă. Conform unui proiect de hotărâre, aflat pe ordinea de zi a şedinţei ordinare de CJ, de marţi 30 iunie, votat în unanimitate de consilierii judeţeni, CJ Sălaj a alocat din bugetul judeţului suma de 1.190.000 de lei pentru finanţarea activităţilor sportive de interes naţional desfăşurate de Asociaţia „Handbal Club Zalău”, constând în acţiuni de selecţie pregătire şi participare în competiţii incluse în sportul de performanţă. Suma a fost prevăzută în bugetul judeţului pe anul 2015 la capitolul „Sport – finanţarea activităţilor sportive” şi va fi acordată de CJ Sălaj în baza unui contract de finanţare prin care beneficiarul va trebui să utilizeze suma după cum urmează: participarea la Liga Naţională de Handbal Feminim, pregătirea echipei în cantonamente specializate, turnee de pregătire la Zalău, în ţară şi în străinătate, susţinerea meciurilor oficiale din turul campionatul naţional de handbal feminin, precum şi alte activităţi de acest fel. Alocarea vine şi ca urmare a unei solicitări a Asociaţiei „Handbal Culb Zalău” către CJ Sălaj, în cursul lunii mai a anului în curs, prin care cere sprijin financiar pentru participarea echipei de handbal feminim la competiţiile sportive desfăşurate în 2015 în cadrul Campionatului naţional, având ca obiective generale promovarea sportivelor la loturile naţionale şi promovarea handbalului în judeţul Sălaj, iar ca obiectiv specific – clasarea echipei pe unul din locurile 6-10 în Liga naţională în sezonul 2015-2016.

Alte articole

3 Thoughts to “Bani pentru handbalul feminin de la Consiliul Judeţean”

  1. Dan

    Era normal , este echipa care aduce public la sala in Zalau si oriunde in Romania . Ce se aude de volei ?

  2. anonim II

    Probabil ca consiliul judetean asteapta citatia la DNA. Mircea Cosma de la Ploiesti da extem,porale pe tema finantarii unei echipe sportive. Ascutit-va pixurile, domnilor consilieri comunisti!

  3. Maria

    @anonim ll esti praf ca om si de invidie. Dezinformat total e bine sa nescutesti.de toate halucinatiile tale ,in urma etnobotanicelor…..

Leave a Comment