Tată şi fiu, înjunghiaţi în apropierea oraşului Şimleu Silvaniei

Procurorii sălăjeni au dispus începerea urmăririi penale faţă de Florin Hendea, suspectat de săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor. Incidentul, deosebit de grav, s-a petrecut în dimineaţa zilei de luni, 29 iunie, în apropierea oraşului Şimleu Silvaniei. „În intervalul orar 4, 30 – 5, pe timp de noapte, în timp ce se aflau la grajdurile pentru creşterea animalelor, situate în locul numit Brond, ce aparţine de oraşul Şimleu Silvaniei, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, între suspectul Hendea Florin şi persoana vătămată Trif Nicu a avut loc un conflict spontan, în urma căruia suspectul Hendea Florin, cu un cuţit pe care îl avea asupra sa, a aplicat persoanei vătămate Trif Nicu un număr de trei lovituri în zona omoplatului stâng şi cel drept şi una în zona gâtului, în apropierea arterei carotide, zona fiind una vitală”, susţin anchetatorii. Potrivit acestora, în conflict a intervenit şi Florin Trif, fiul victimei, pentru a-şi salva tatăl, acestuia fiindu-i provocate leziuni în zona cervicală cu acelaşi cuţit.
Suspectul a fost reţinut, în cursul zilei de luni, pe o durată de 24 de ore, urmând ca acesta să fie prezentat, cu propunere de arestare preventivă, judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Sălaj.
Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor cauzei şi stabilirii răspunderii penale, după cum au precizat reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj. „Precizăm că începerea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, au concluzionat procurorii sălăjeni.

Alte articole

3 Thoughts to “Tată şi fiu, înjunghiaţi în apropierea oraşului Şimleu Silvaniei”

  1. […] Procurorii sălăjeni au dispus începerea urmăririi penale faţă de Florin Hendea, suspectat de săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor. Incidentul, deosebit de grav, s-a petrecut în dimineaţa zilei de luni, 29 iunie, în apropierea oraşului Şimleu Silvaniei. “În intervalul orar 4, 30 – 5, pe timp de noapte, în timp ce se aflau la grajdurile pentru creşterea animalelor, situate în locul numit Brond, ce aparţine de oraşul Şimleu Silvaniei, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, între suspectul Hendea Florin şi persoana vătămată Trif Nicu a avut loc un conflict spontan, în urma căruia suspectul Hendea Florin, cu un cuţit pe …mai multe stiri […]

  2. Adela Adelina

    an Simleu nu cred ca este adevarat ce sa va mai povestesc nu stiu de unde ati luat stirea

    1. Anonim

      „An” ce an te-ai lăsat de școală?

Leave a Comment