Au razbunat esecul din tur

Au razbunat esecul din tur

Dupa ce au pierdut in primul meci al sezonului, pe teren propriu, in fata celor de la LPS Satu Mare, voleibalistele conduse de Jako Alexandru au invins la finalul saptamanii trecute formatia satmareana, chiar pe terenul acesteia. Scorul final al meciului a fost 3 – 1 pentru LPS Avram Iancu Zalau, dupa ce la un moment dat echipa zalauana conducea cu 2 – 0 la seturi. Diferenta a fost clara in primele doua seturi, 25 – 17 si 25 – 12, dupa care gazdele au revenit si s-au impus la limita in setul trei, 25 – 23. Echipa zalauana nu a cedat si incheiat meciul dupa setul patru, pe care l-a castigat cel mai clar, 25 – 11.

Chiar daca mai sunt de jucat doua etape din prima faza a campionatului, antrenorul echipei zalauane, Jako Alexandru, a afirmat ca asteapta turneul semifinal. Am inceput bine meciul, dupa care am cedat foarte usor in setul trei. O mai veche problema a noastra. Ne-am revenit insa la timp si am castigat de o maniera mult mai categorica ultimul set. Mai avem de jucat doua partide din prima faza, dar sunt convins ca nu vom avea probleme. Asteptam turneul semifinal.

Urmatorul meci pentru voleibalistele zalauane va avea loc duminica viitoare, la Baia Mare, in fata echipei CSS 2 din localitate.

LPS Avram Iancu Zalau: Paula Nitu, Ujfalvi Andreea, Bianca Chende, Lavinia Gardan, Dana Chiba, Camelia Ungur, Mihaela Somesan, Anamaria Ilies, Kallos Diana si Amalia Pernes. Antrenor: Jako Alexandru

Leave a Comment