Atletul Raul Crecan, medaliat cu bronz la Olimpiada Naţională a Sportului Şcolar

Faza finală a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar la disciplina atletism (ciclurile gimnazial şi liceal) s-a desfăşurat la finalul săptămânii trecute, la Târgu Jiu, iar printre participanţi s-au numărat şi patru elevi sălăjeni.
Cel mai bun rezultat a fost obţinut de Raul Crecan, elev al Liceului cu Program Sportiv „Avram Iancu” Zalău, pregătit de antrenorul Nelian Ianchiş. Atletul sălăjean s-a clasat pe locul trei, fiind medaliat cu bronz.
„Raul Crecan şi-a reconfirmat forma bună în care se află. Din câte ştiu eu, la nivel liceal, Sălajul nu a mai avut niciodată medaliat la Olimpiada Naţională a Sportului Şcolar”, a afirmat antrenorul Nelian Ianchiş.
Tot la ciclul liceal, Sălajul a avut-o reprezentantă pe Gabriela Pop, elevă în cadrul LPS „Avram Iancu”, pregătită de Paula Todoran. Sportiva s-a clasat pe locul 21 în clasamentul feminin.
Iulia Oneş, elevă la Şcoala Gimnazială „Porolissum” Zalău, s-a clasat pe locul 25, în timp ce Claudiu Silaghi, elev la Liceul Teoretic „Octavian Goga” Jibou, s-a situat pe locul 31.

Leave a Comment