A murit în Hala Agroalimentară

Un bărbat în vârstă de aproximativ 60 de ani, din Zalău, şi-a găsit sfârşitul marţi, 26 aprilie, în jurul orei 16, în Hala Agroalimentară. În scurt timp, la faţa locului a ajuns un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Sălaj, care a încercat timp de minute bune să îl resusciteze. Depăşiţi de situaţie, au solicitat întâriri. Cea de-a doua ambulanţă a venit ceva mai dotată, din echipa de prim-ajutor făcând parte şi un medic. Acesta a continuat manevrele de resuscitare, fără succes, însă. Imediat a apărut şi un al treilea echipaj.
„La ora 15.38 am fost solicitaţi să intervenim în Hala Agroalimentară. La faţa locului s-a deplasat o ambulanţă fără medic, întrucât medicul de gardă era pe drum spre Zalău, de la Cluj-Napoca. Prin urmare, am trimis în sprijin o altă ambulanţă. Întâmplarea face că până a ajuns aceasta, a ajuns şi ambulanţa cu medicul de gardă”, a explicat Liviu Balint, managerul SJA Sălaj, situaţia creată. După aproape o oră de efectuare a măsurilor de resuscitare, bărbatul, care făcuse stop cardio-respirator, a fost declarat mort.
Decedatul era un client al locului, spun comercianţii din piaţă. „Obişnuia să vină în hală în fiecare dimineaţă consuma, îşi cumpăra o plăcintă şi apoi consuma băuturi alcoolice”, ne-a declarat o vânzătoare din piaţă.

Leave a Comment