PSD Sălaj a depus la BEJ lista candidaților pentru fotoliile de consilieri județeni

Partidul Social Democrat Sălaj a depus miercuri, la ora 11,30, la Biroul Electoral de Circumscripție Județeană Nr. 33 Sălaj dosarele de candidatură şi listele de susţinători aferente pentru alegerea Consiliului Judeţean Sălaj, care va avea loc în 5 iunie 2016. „Candidaţii PSD pentru Consiliul Judeţean Sălaj sunt persoane ce se bucură de încredere şi apreciere în comunităţile din care provin, în domeniile în care îşi desfăşoară activitatea. Am păstrat un echilibru între vârste, profesii, experienţă profesională şi în administraţia publică. Partidul Social Democrat a desemnat şi candidaţi tineri, şi de vârstă medie, şi femei, şi seniori. Toţi colegii din lista de candidaţi au o bună capacitate de a identifica nevoile comunităţii, de a găsi şi propune soluţii şi, poate cel mai important aspect, au disponibilitatea de a se pune în slujba semenilor lor”, a declarat președintele Tiberiu Marc. Astfel, lista de candidaţi ai PSD Sălaj este deschisă de Tiberiu Marc, președintele Consiliului Județean Sălaj şi, totodată, preşedintele PSD Sălaj, urmat de medicul ortoped Florian Neaga, candidatul PSD la Primăria Zalău – Ionel Ciunt, inginerii Sergiu Panie şi Dan Ghiurco, juristul Pop Gheorghe-Ioan (primarul comunei Bănişor), inginerul Opriş Alin, profesorul psiholog Lorena Cernucan, silvicultorul Gavril Gui, arhitectul Viorel Raţiu, Chiş Filonaş, Demle Alin, Pocol Olimpia, Borna Alexandru, Ursente Gheorghe, Nosa Iuliu, Chiş Dan Cristian, Mureşan Augustin, Herţe Mihai, Puşcaş Horea, Berinde Adrian, Pop Silvăşan Dan Ioan, Terec Ioan Eugen, Spătar Alexandru, Domuţa Claudiu, Rus Nicolae, Guşă Crina, Lupuţan Marian, Bercean Dan Vasile, Bodea Vasile, Tala Rodica, Buduşan Adrian, Oşan Gheorghe, Rândunică Oana, Perneş Gheorghe, Costinaş Ovidiu, Tulbure Claudia, Flonta Daniel şi Ilieş Andrei Vasile.

11 Thoughts to “PSD Sălaj a depus la BEJ lista candidaților pentru fotoliile de consilieri județeni”

 1. Anonim

  Vesti negre pt psd azi… Adio primărie.

 2. Anonim

  PSD Dragnea sau PSd Zgonea?

 3. Anonim

  Succes! Bravo pt dr. Neaga și mulți alții de acolo

 4. Anonim

  Vesti foarte bune pt PSD… De la locuitorii Zalăului. Capilnasiu cade…

 5. Anonim

  L-au fortat pe NEAGA sa candideze

 6. Anonim

  ciuda si frica. la pnl

 7. Ioana

  Forza PSD ! afara cu vopsiti PDL isti care in guvernarea BOC_ BASESCU , ne-au nenorocit parintii cu pensiile taiate, iar bugetari la fel . Acum s-au vopsit in PNListi ? Mizerie cat China ! Dupa 12 ani de PNL-PDL , jos cu ei , sa vina unul care este in stare sa asfalteze macar bulevardul si sa ridice canalele. Nerusinarea din pacate nu doare ….!

 8. xxx

  Da, da, aveti mare dreptate numai ca din pacate vor fi multi care pun botul si vor vota cu cei care le-au taiat pensiile salariile ,etc.Asa au facut si atunci,le-au promis ca VOR TRAI BINE si cand au ajuns la putere le-au ciopartit veniturile ca sa aiba ei de unde fura.VOTATI DIN NOU PE ASTIA ASCUNSI SUB PULPANA P.N.L.-ului fraier,sa vo traga din nou.
  TREBUIE SA FI PROST RAU SA VOTEZI CU CEI CARE APARTIN FORMATIUNII POLITICE CARE TI-AU TAIATVENITURILE.

 9. Anonim

  Cam atat inteleg votantii PSD din taierea salariilor si a pensiilor. Daca ar fi fost tota lumea ca majoritatea votantilor PSD astazi eram in situatia Irlandei sau mai rau in situatie Greciei. Pentru a putea tine cu venituri umflate bugetarii in perioada 2009-2012, Romania trebuia sa se imprumute cu tone de bani pe care sa-i plateasca copii nostri…..dar semi-oligofrenii nu vad mai departe de ziua de maine, tipic votantilor PSD si sustinatorilor lui Iliescu, Ponta, Dragnea, Ghita etc. Va rog sa intelegeti ca sunt mai fericit decat voi ca a plecat Basescu cu panarama blonda dar situatia voastra (a votantilor PSD) tot nu se schimba. Va meritati soarta!

 10. ANONIM

  Credeti ca daca ajunge CIUNT la primarie va fi mai bine? EU UNUL NU CRED L-am suportat prea mult ca prefect numit si nu ales acum sper sa termine cu pretentiile, ajunge domnule , sa lasam locul liber pentru cine vrea urbea, de data asta sa terminat cu numirile o sa va convingeti la revedere stimate FOST prefect.

 11. mioara

  comunistii au vandut tot ceam avut mai bun in tara …cand vom scapadoamne de ei?a venit ponta cu tot alaiul psd pe valea somesului si ne-a spus sa votam psd-ul ca daca nu astia ne vor taia pensiile!?asa ia amenintat ponta pe cei di babeni din com.letca (lemniu 0. ileanda etc.)rusine psd -ului ca ii pacalesc pe bietii batrani!!

Leave a Comment