Atletul Raul Crecan, medaliat cu bronz la Campionatul Naţional

Început favorabil de an competiţional pentru atletul zălăuan, Raul Crecan, legitimat la Clubul Sportiv Şcolar Zalău. Sportivul pregătit de Nelian Ianchiş a obţinut prima medalie din acest an, după ce a urcat pe treapta a treia a podiumului în cursa de 800 de metri din cadrul Campionatului Naţional de atletism, rezervat juniorilor I.
Raul Crecan a fost repartizat în prima serie valorică, clasându-se al doilea la finalul cursei, cu timpul de un minut, 56 de secunde şi 61 de sutimi, fiind devansat de Andrei Constantin Miţurcă, de la LPS Iaşi.
În clasamentul general, Crecan s-a situat pe locul trei, la patru sutimi în spatele ocupantului locului secund.
Un alt reprezentant al CSS Zalău, Robert Parge, s-a situat pe locul cinci la general, cu timpul de un minut, 57 de secunde şi 61 de sutimi.
Pe primul loc la general s-a situat Mădălin Dorian Gheban, cu timpul de un minut, 53 de secunde şi 76 de sutimi.
Robert Parge a luat startul şi în cursa de 400 de metri, clasându-se la final pe locul patru, la trei sutimi în spatele atletului de pe poziţia a treia. Tot în cursa de 400 de metri, Fucsko Florin, care este junior II, a stabilit record personal. El va participa săptămâna viitoare şi la Campionatul Naţional rezervat cadeţilor.
Florin Matei, sportiv pregătit de Monel Sabou, a concurat în proba de aruncare a greutăţii, clasându-se pe locul 12 la final cu aruncarea ce a măsurat 11,05 metri. De menţionat că Matei este junior II.
Clubul Sportiv Şcolar Zalău a avut reprezentanţi şi în cadrul ştafetei de 4 X 2 tururi. Echipa compusă din Robert Parge, Raul Crecan, Andrei Oneş şi Fucsko Florin s-a situat pe locul şase, cu timpul de trei minute, 19 secunde şi 74 de sutimi.
Liceul cu Program Sportiv „Avram Iancu” Zalău a avut doi participanţi în cursa de 3.000 de metri, însă nici Luca Gruia, nici Claudiu Meleg nu au obţinut rezultate notabile.

Leave a Comment