Atletic Zalău, fără replică la turneul final al „Trofeului Gheorghe Ene”

Prezentă, în premieră, la turneul final al „Trofeului Gheorghe Ene” la fotbal în sală, echipa Atletic Zalău nu a avut o evoluţie la fel de bună ca la turneul zonal, desfăşurat la Satu Mare. Copiii pregătiţi de Claudiu Cornaci au pierdut toate jocurile din faza grupelor, unde le-a avut ca adversare pe Atletico Arad, Prosport Focşani şi CFR Cluj.
În primul duel, cel cu Atletico Arad, zălăuanii au pierdut cu scorul de 1 – 3, golul de onoare fiind marcat de Vlad Naghiu. Atletic Zalău a cedat şi în cel de-al doilea meci, cel cu Prosport Focşani, scorul final fiind 2 – 1 pentru focşeneni. Golul sălăjenilor a fost marcat tot de Vlad Naghiu.
După două înfrângeri, zălăuanii nu mai aveau nicio şansă la calificarea în fazele finale, iar în faţa clujenilor de la CFR au suferit cea mai usturătoare înfrângere. Atletic a pierdut cu 1 – 7 după ce a condus cu 1 – 0, prin reuşita lui Florin Vaida.
„Am întâlnit nişte adversare destul de bune, însă evoluţia copiilor nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor noastre. Dacă ar fi jucat cel puţin aşa cum au făcut-o la faza zonală, am fi obţinut şi victorii. Până la urmă, a fost o experienţă nouă atât pentru ei, cât şi pentru mine ca antrenor. Am ajuns, totuşi, în primele opt echipe din ţară”, ne-a declarat antrenorul Claudiu Cornaci.
Cea mai mare performanţă sălăjeană din ultimul deceniu la nivel de copii şi juniori rămâne locul doi obţinut în 2009 de Viitorul Zalău la turneul final al „Memorialului Gheorghe Ola”.

Leave a Comment