Arbitrul Paul Unimătan a comis-o la un meci din Liga a II-a

Considerat unul dintre cei mai valoroşi aribtri din Sălaj, centralul Paul Unimătan a comis o gafă de proporţii sâmbătă, la partida dintre ACS Poli Timişoara şi Aerostar Bacău, meci contând din cadrul etapei a XV-a din Liga a II-a.
După ce le-a acordat două lovituri de pedeapsă oaspeţilor, care au revenit de la 0 – 1 şi s-au impus cu 2 – 1 în faţa timişorenilor, Unimătan a făcut o greşeală impardonabilă în prelungiri.
Cu puţin timp înainte de expirarea timpului regulamentar, zălăuanul a arătat patru minute de prelungiri, însă a fluierat finalul jocului după ce trecuse doar un minut din cele patru, spre uimirea tuturor celor prezenţi la meci, dar mai ales a jucătorilor gazdă, care l-au încercuit pentru a-i cere explicaţii. Conştient de gafa făcută, Unimătan a revenit asupra deciziei şi a reluat jocul, cu toate că o parte dintre jucători erau deja în drumul spre vestiare.
„E de cascadorii râsului, să se oprească ceasul, n-am înţeles ultima decizie a sa. Arăţi patru minute şi fluieri după un minut. Şi dacă se opreşte ceasul, totuşi, un minut…”, a declarat secundul lui ACS Poli Timişoara, Adrian Săvoiu.
Protestele au continuat şi după fluierul final, fiind nevoie de intervenţia Poliţiei Comunitare ca arbitrii să poată ajunge la vestiare.

Leave a Comment