Arbitrul Paul Unimătan a comis-o la un meci din Liga a II-a

Considerat unul dintre cei mai valoroşi aribtri din Sălaj, centralul Paul Unimătan a comis o gafă de proporţii sâmbătă, la partida dintre ACS Poli Timişoara şi Aerostar Bacău, meci contând din cadrul etapei a XV-a din Liga a II-a.
După ce le-a acordat două lovituri de pedeapsă oaspeţilor, care au revenit de la 0 – 1 şi s-au impus cu 2 – 1 în faţa timişorenilor, Unimătan a făcut o greşeală impardonabilă în prelungiri.
Cu puţin timp înainte de expirarea timpului regulamentar, zălăuanul a arătat patru minute de prelungiri, însă a fluierat finalul jocului după ce trecuse doar un minut din cele patru, spre uimirea tuturor celor prezenţi la meci, dar mai ales a jucătorilor gazdă, care l-au încercuit pentru a-i cere explicaţii. Conştient de gafa făcută, Unimătan a revenit asupra deciziei şi a reluat jocul, cu toate că o parte dintre jucători erau deja în drumul spre vestiare.
„E de cascadorii râsului, să se oprească ceasul, n-am înţeles ultima decizie a sa. Arăţi patru minute şi fluieri după un minut. Şi dacă se opreşte ceasul, totuşi, un minut…”, a declarat secundul lui ACS Poli Timişoara, Adrian Săvoiu.
Protestele au continuat şi după fluierul final, fiind nevoie de intervenţia Poliţiei Comunitare ca arbitrii să poată ajunge la vestiare.

Alte articole

Leave a Comment