Aproape 100 de sportivi de la CSS Zalău se pregătesc la Ocna Şugatag

Anul a început în forţă pentru sportivii legitimaţi la Clubul Sportiv Şcolar Zalău. Dacă în anii anteriori, aceştia au început pregătirile pe plan local, de această dată, noul director al clubului, Dorian Faur, a ţinut ca majoritatea sportivilor să efectuaze stagiul de pregătire în acelaşi loc.
„Este o perioadă de pregătire şi de acumulări pentru toţi sportivii şi am considerat că un stagiu de pregătire ar fi foarte bine venit şi pentru sportivii clubului nostru. Nu este uşor să ai sub îndrumare un număr atât de mare de copii, dar, împreună cu ceilalţi antrenori, încercăm să efectuam o pregătire cât mai bună cu sportivii noştri”, a precizat directorul Dorian Faur.
Cei aproape 100 de sportivi de la cele cinci secţii din cadrul clubului au început stagiul de pregătire duminică, la Ocna Şugatag şi vor reveni din cantonament la finalul săptămânii. În cantonament de alfă juniorii I şi II de la secţiile de volei, handbal, tenis de masă, lupte libere şi atletism.
„Juniorii II şi înepătorii au fost în cantonament timp de trei zile în luna decembrie, tot la Ocna Şugatag”, a mai precizat directorul Faur.
De la secţia de atletism, zece sportivi se află în aceste zile în pregătire la Ocna Şugatag, iar cinci se pregătesc la Băile Felix alături de antrenorul Nelian Ianchiş.
Sportivii efectuează zilnic câte trei şedinţe de pregătire, în care se pune accentul atât pe pregătirea fizică, cât şi pe cea tehnico-tactică.
Prima echipă care va intra în competiţie în noul an este cea de volei-juniori I, care va primi vizita juniorilor de la LPS Bihorul Oradea în data de 17 ianuarie, într-un meci contând din cadrul etapei a II-a a returului.

Leave a Comment