Aproape 100 de luptători au concurat la „Memorialul Bălănean Chelement” de la Sîg

Sala de sport a Liceului Tehnologic din Sîg a fost sâmbătă gaza ediţiei a VIII-a a „Memorialului Bălănean Chelement”. A fost prima ediţie desfăşurată în mediul rural, iniţiativa aparţinându-i antrenorului Gheorghe Panc, cel care a înfiinţat la Sîg o grupă de lupte libere în toamna anului trecut.
„Mi-am dorit foarte mult să organizez această ediţie la Sîg, deoarece anul trecut am înfiinţat acolo o grupă de lupte şi am vrut să promovez acest sport şi în acea zonă a judeţului. Vreau să mulţumesc profesorului de sport al liceului din Sîg, Marius Palce, pentru sprijinul acordat, dar şi autorităţilor locale din municipiu, care au binevoit să ne pună la dispoziţie saltelele cumpărate pentru Sala Sporturilor din Zalău”, a precizat Gheorghe Panc.
La competiţia de la Sîg au fost prezenţi aproape 100 de sportivi de la Clubul Sportiv Şcolar Zalău, Clubul Sportiv Municipal Zalău şi Clubul Sportiv Şcolar Satu Mare. Competiţia a fost rezervată copiilor cu vârste cuprinse între 6 şi 17 ani, iar la final, CSS Zalău a terminat pe prima poziţie în clasamentul pe echipe, având, de altfel, şi cei mai mulţi participanţi.
Pentru secţia de lupte libere de la CSS Zalău urmează la finalul acestei săptămâni faza zonală a Campionatului Naţional Şcolar, unde clubul condus de Dorian Faur va participa cu o delegaţie alcătuită din 11 sportivi conduşi de antrenorul Gheorghe Panc. Competiţia va avea loc la Buziaşi.

Leave a Comment