Ape tulburi la FC Zalău

Cu toate că dispune de un prim „11” destul de valoros, FC Zalău nu a avut o evoluţie foarte bună în prima parte a campionatului, terminând turul pe locul şase, la egalitate de puncte cu ocupanta locului şapte. „Avem un prim „11” mai valoros decât în sezonul trecut şi ar trebui să terminăm pe loc de play-off campionatul”, avea să declare preşedintele Ioan Morar, înaintea startului de sezon. Numai că, rezultatele din prima parte a campionatului nu i-au mulţumit pe cei din conducerea clubului, iar înfrângerea drastică suferită de FC Zalău în ultima etapă, 1 – 4 în faţa Sănătăţii Cluj, a încins şi mai tare spiritele.

Imediat au apărut acuzele din partea conducerii la adresa jucătorilor şi antrenorilor, iar problemele nu s-au oprit aici.
Miercuri, înaintea antrenamentului, preşedintele Ioan Morar, directorul executiv Călin Puşcaş şi antrenorul principal Vasile Jula, au avut o discuţie destul de încinsă, spunându-şi fiecare punctul de vedere despre evoluţia echipei din ultima perioadă.
Surse din anturajul clubului ne-au dezvăluit că Vasile Jula nici nu a luat parte la antrenamentul echipei, programat la ora 14, însă, preşedintele Ioan Morar, a ocolit subiectul, spunând că „Jula a avut o problemă personală şi a plecat să şi-o rezolve. Deocamdată, nu pot să confirm faptul că au avut loc astfel de discuţii. Vom vedea ce va fi pe viitor”.
Vasile Jula nu a dorit să comenteze, deocamdată, situaţia creată la echipă, iar Călin Puşcaş nu a putut fi contactat telefonic.
După 12 etape, FC Zalău ocupă un ruşinos loc opt, cu doar 15 puncte acumulate.

Leave a Comment