Anul boxului la CSM Zalău

După zece ani în care a fost desemnată cel mai bun sportiv al Clubului Sportiv Municipal Zalău, atleta Paula Todoran nu se regăseşte pe nicio poziţie în „Top 10”. Sportivei pregătită de Mirel Seişanu i-a fost depistată o substanţă interzisă în corp la Campionatul Mondial de Alergare – 50 de kilometri, desfăşurat în luna septembrie a anului trecut, la Braşov, Paula Todoran riscând acum o suspendare de patru ani.
2020 a fost anul boxului la CSM Zalău, în clasamentul celor mai buni sportivi ai clubului fiind incluşi doar pugilişti.
Sportiva anului a fost desemnată Margareta Hidigan, componentă a lotului naţional şi participantă la Campionatul European de junioare din acest an. Hidigan a devenit în acest an campioană naţională la junioare, iar la Cupa României a fost medaliată cu bronz.
Răzvan Cristea, devenit în această lună campion naţional la cadeţi ocupă poziţia secundă, iar locul trei este ocupat de Diana Tănăsescu, campioană naţională la cadete şi câştigătoare a Cupei României.
În clasamentul celor mai buni sporitivi ai anului 2020 au mai fost incluşi: Andrei Roşca – medaliat cu bronz la tineret; Sergiu Todoran – medaliat cu bronz la juniori şi component al echipei Transilvania România care a câştigat împotriva pugiliştilor de la Toscana-Italia; Andreea Varga – vicecampioană naţională la tineret şi locul trei la Cupa României; Mara Hăran – vicecampioană naţională la tineret; Mario Pop – medaliat cu bronz la juniori; Antonio Traian – vicecampion naţional la cadeţi; Maria Szatmari – medaliată cu bronz la junioare şi locul II la Cupa României; Rafaela Dovlete – medaliată cu bronz la junioare şi Dasiana Cozma – medaliată cu bronz la cadete.
Festivitatea de premiere a celor mai buni sportivi va avea loc vineri, 18 decembrie, la Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici”, cu ocazia organizării „Cupei Meseş” la box.

Leave a Comment