Antrenor estonian la SCM Zalău

Odată cu încheierea sezonului 2022 – 2023, echipa de volei SCM Zalău s-a despărţit de antrenorul sârb, Dragan Kobiljski. A fost o despărţire „fulger”, după ce tehnicianul primise o veste fulgerătoare, fiica acestuia, Ema, de doar 13 ani, fiind ucisă într-un atentat la o şcoală privată din Belgrad.

Sârbul Kobilsjki a plecat în trombă spre Belgrad după aflarea veştii, nemaiavând timp să-şi ia rămas bun de la jucători şi conducere, însă, ulterior s-a înţeles cu cei din conducerea SCM Zalău să se despartă pe cale amiabilă. Kobiljski va antrena tot în campionatul românesc în sezonul viitor, acesta ajungând la o înţelegere cu Rapid Bucureşti.

Locul său pe banca Zalăului va fi luat de un alt antrenor străin, estonianul Rainer Vassiljev, care în luna iulie a acestui an a împlinit 40 de ani. Rainer a antrenat în campionatul estonian, la echipele Pere Lwib Tartu, Selver Tallinn şi Rakvere Vorkpalliklubi. În Elveţia a pregătit formaţia Volley Schonenwerd, iar ultima dată a antrenat în Cipru, la Pafiakos Paphos.

Noul tehnician al Zalăului a fost şi secundul echipelor naţionale ale Estoniei atât la masculin, cât şi la feminin, iar cu naţionala masculină a jucat de două ori finala mică în Liga Europeană, pe care a şi câştigat-o.

“Sunt fericit că am reușit să îl convingem pe Rainer să vină la Zalău și sper ca împreună să realizăm lucruri frumoase”, a declarat Adrian Feher, managerul echipei zălăuane.

Reunirea echipei de volei SCM Zalău este programată în data de 14 august.

4 Thoughts to “Antrenor estonian la SCM Zalău”

  1. […] Odată cu încheierea sezonului 2022 – 2023, echipa de volei SCM Zalău s-a despărţit de antrenorul sârb, Dragan Kobiljski. A fost o despărţire „fulger”, după ce tehnicianul primise o veste fulgerătoare, fiica acestuia, Ema, de doar 13 ani, fiind ucisă într-un atentat la o şcoală privată din Belgrad. Sârbul Kobilsjki a plecat în trombă spre Belgrad după aflarea veştii, nemaiavând timp să-şi ia rămas bun de la jucători şi conducere, însă, ulterior s-a înţeles cu cei din conducerea SCM Zalău să se despartă pe cale amiabilă. Kobiljski va antrena tot… Citeste mai mult […]

  2. […] Odată cu încheierea sezonului 2022 – 2023, echipa de volei SCM Zalău s-a despărţit de antrenorul sârb, Dragan Kobiljski. A fost o despărţire „fulger”, după ce tehnicianul primise o veste fulgerătoare, fiica acestuia, Ema, de doar 13 ani, fiind ucisă într-un atentat la o şcoală privată din Belgrad. Sârbul Kobilsjki a plecat în trombă spre Belgrad după aflarea veştii, nemaiavând timp să-şi ia rămas bun de la jucători şi conducere, însă, ulterior s-a înţeles cu cei din conducerea SCM Zalău să se despartă pe cale amiabilă.  » Mai multe detalii […]

  3. Furtfoto

    FOTO? Da la voi nu exista respect? Sursa foto, sursa text

    1. Marius

      Ne spui şi nouă sursa foto, dar mai ales sursa text? Suntem foarte curioşi!

Leave a Comment