Antrenor din afara judeţului la FC Zalău?

Situaţia creată în ultimele meciuri la FC Zalău lasă multe semne de întrebare, însă nimeni nu doreşte să dezvăluie adevăratele motive ce au dus la această cădere a formaţiei zălăuane care, până în urmă cu câteva etape avea şanse reale la promovarea în Liga a II-a.
Dintr-o echipă care în prima parte a sezonului punea probleme oricărei formaţii, FC Zalău a ajuns să piardă în faţa penultimei clasate şi să remizeze pe teren propriu cu o echipă mult mai slab clasată, iar în acest moment, echipa pregătită de Călin Pop şi Cristian Oros riscă să nu mai prindă nici măcar locul trei.
Călin Pop a anunţat săptămâna trecută că va părăsi echipa la finalul sezonului, acest lucru dorind să-l facă şi înaintea meciului cu CS Oşorhei, din cadrul etapei a 19-a, când zălăuanii aveau încă şanse reale la promovare.
Preşedintele Ioan Morar consideră că decizia antrenorului Călin Pop, prin care intenţionează să plece la finalul sezonului, este una greşită. „Este decizia lui şi o respect, însă cred că face o alegere greşită”, a afirmat oficialul zălăuan la finalul jucului de vineri.
Morar pare să nu mai agreeze antrenorii sălăjeni, iar soluţia la nivelul băncii tehnice ar putea veni din afara judeţului. „Nu vreau să jignesc pe nimeni, dar am văzut potenţialul antrenorilor din Sălaj. Voi avea o discuţie cu persoanele din cadrul Primăriei, dar din punctul meu de vedere este nevoie de o „mână de fier” la echipă, de un antrenor din afara judeţului”, a mai precizat Morar.
În cei opt ani de după promovare, FC Zalău a fost antrenată de Marius Paşca, Vasile Jula şi Călin Pop, toţi trei colaborând la nivelul băncii tehnice cu secundul Cristian Oros.

2 Thoughts to “Antrenor din afara judeţului la FC Zalău?”

  1. oros

    Pai oros cum a reusit sa ramana atat acolo,sa plece el,el e buba..perversu

  2. De la Pitetsi, salut Mrius al Moraritei! De cand stiu eu Zalaul si salajul, de unde mama dracului antrenori din Zona? Voi veni in prima jum. a lui iunie cu old’bois ai lui FC Arges sa jucam cu old’bois din Zalau. Va propun pe Mihai Zamfir de la Pitesti sa va bage in a II-a.Sa va arat ca eu nu am uitat Zalaul si Salajul cum m-ati uitat voi pe mine.
    gica retevoescu

Leave a Comment