Amicalul verii pentru SCM Zalău

Cu cinci zile înaintea primului meci oficial al sezonului, SCM Zalău va susţine un amical cu Gloria Bistriţa-Năsăud, o formaţie tot din Liga a III-a, care intenţionează să ajungă la barajul de promovare în Liga a II-a. Partida dintre cele două formaţii este programată vineri, începând cu ora 17, pe Stadionul Municipal.

Pentru SCM Zalău va fi cel mai puternic amical din această vară, echipa pregătită de Cristian Lupuţ şi Claudiu Cornaci fiind la al cincilea amical al verii. În primele patru amicale, zălăuanii au învins Sănătatea Cluj într-o „dublă” manşă, echipa Under 19 a clubului FC Botoşani şi a terminat la egalitate partida cu Foresta Suceava.

Miercuri, 17 iulie, SCM va susţine primul meci oficial al sezonului, urmând să evolueze în faza I a Cupei României, împotriva celor de la Sportul Şimleu, meciul fiind programat pe Stadionul „Măgura” din Şimleu Silvaniei.

SCM Zalău a efectuat zece achiziţii în această vară, cei transferaţi fiind: Liviu Mihai, Vlad Moraru, Cătălin Ion, Cristin Jalbă, Alexandru Cherecheş, Amir Jorza, Marius Aldescu, Ionuţ Sălăjan, Mihai Doroftei şi Bogdan Minteuan.  Lista ar putea fi completată cu încă un atacant, însă numai în situaţia în care se va găsi unul cel puţin de valoare celor doi existenţi în lot.

 

 

 

One Thought to “Amicalul verii pentru SCM Zalău”

  1. […] Cu cinci zile înaintea primului meci oficial al sezonului, SCM Zalău va susţine un amical cu Gloria Bistriţa-Năsăud, o formaţie tot din Liga a III-a, care intenţionează să ajungă la barajul de promovare în Liga a II-a. Partida dintre cele două formaţii este programată vineri, începând cu ora 17:00, pe Stadionul Municipal. Pentru SCM Zalău va fi cel mai puternic amical din această vară, echipa pregătită de Cristian Lupuţ şi Claudiu Cornaci fiind la al cincilea amical al verii. În primele patru amicale,  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment