Al şaptelea titlu pentru voleiul zălăuan

Volei Municipal Zalău a scris istorie joi seara, în Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici”, obţinând al şaptelea titlu din istoria voleiului zălăuan. Formaţia antrenată de Marian Constantin şi Bogdan Nicolae s-a impus cu scorul de 3 – 0 (25 – 22, 25 – 19, 25 – 22) în faţa Arcadei Galaţi, în ultimul meci din actuala ediţie a Diviziei A1. Voleibaliştii zălăuani avea nevoie de victorie pentru a obţine mult râvnitul titlu, având în vedere că Universitatea Craiova s-a impus în ultima etapă cu 3 – 0 pe terenul celor de la CSM Bucureşti.
Zalăul avea două puncte avans faţă de Craiova înaintea ultimei runde, iar victoria de trei puncte obţinută de olteni miercuri, pe terenul CSM-ului, a dus Universitatea pe primul loc, la o lungime în faţa celor de la Volei Municipal. Pentru formaţia de la poalele Meseşului era de ajuns şi o victorie de două puncte, însă, deşi au avut un început cu trac, zălăuanii au revenit foarte bine în joc şi au reuşit să se impună în minimum de seturi în faţa unei formaţiei care dispune de cel mai valoros lot din Divizia A1.
Titlul câştigat joi seara de Volei Municipal Zalău este al şaptelea pentru voleiul din municipiu.
Elcond Zalău a adus primele trei titluri în oraşul de la poalele Meseşului, între anii 1996 şi 1999, iar Remat Zalău pe celelalte trei, în perioada 2009 – 2012.

One Thought to “Al şaptelea titlu pentru voleiul zălăuan”

  1. Anonim

    nu sterge rusinea din bosnia!

Leave a Comment