Alegeri fără surprize: Lucian Bode, reales președinte al PNL Sălaj

Așa cum era de așteptat, Lucian Bode a fost confirmat joi, în cadrul Conferinței PNL Sălaj, în funcția de președinte al organizației județene a partidului, prim-vicepreședinți fiind aleși fostul președinte PNL Sălaj, Radu Căpîlnașiu, și primarul orașului Șimleu Silvaniei, Septimiu Țurcaș. La Conferința Județeană desfășurată joi, 27 aprilie, la Zalău, au participat președintele interimar al PNL, Raluca Turcan, precum și candidatul la funcția de președinte la nivel național, Ludovic Orban. Rezultatele bune obținute în alegeri de organizația PNL Sălaj pare să fi fost motivul pentru care șefii PNL de la București au ales să participe la Conferința de la Zalău, deși în alte patru orașe din țară s-au desfășurat în aceeași zi, Conferințele județene. La Conferința județeană a PNL Sălaj a participat și Răzvan Prișcă, un apropiat al organizației sălăjene, des prezent la evenimentele organizate de PNL în județul Sălaj.

Structura conducerii PNL Sălaj și voturile obținute: președinte: Lucian Bode (457 de voturi); prim-vicepreședinte strategii politice şi comunicare: Radu Căpîlnașiu (467 de voturi); prim-vicepreşedinte politici publice: Țurcaș Septimiu Cătălin (465 de voturi); vicepreşedinte Departamentul pentru Strategii şi Relații Politice: Margin Adrian (452 de voturi); vicepreşedinte Departamentul Imagine, Comunicare, Relații cu mass-media şi purtător de cuvânt: Maghiu Paul (453 de voturi); vicepreşedinte Departamentul pentru Politici Economice, Mediu de afaceri, Dezvoltare Regională şi Fonduri Europene: Ardelean Nicolae (460 de voturi); vicepreşedinte Departamentul pentru Politici Sociale, Relații cu Sindicate, Patronate, Organizații Neguvernamentale şi grupuri de cetățeni: Pop Eugen (457 de voturi); vicepreşedinte Departamentul pentru Politici privind Administrația Publică, Justiție, Siguranță Națională, OrdinePublică şi Siguranța Cetățeanului: Ilea George Bogdan (453 de voturi); vicepreşedinte Departamentul pentru Politici în Agricultură, Silvicultură, Mediu şI Dezvoltare Rurală: Iepure Ioan Viorel (456 de voturi); vicepreşedinte Departamentul pentru Politici în Educație, Cercetare, Cultură, Culte, Minorități şi Sport: Sălăjeanu Dinu Iancu (453 de voturi); vicepreşedinte Departamentul pentru Politici în Sănătate: Haller Otto (454 de voturi). Membri Biroul Județean: Bancea Gheorghe (459 de voturi), Crișan Dana (457 de voturi), Nistorescu Radu (459 de voturi), Bîrsan Claudiu (459 de voturi), Oprea Mihai (460 de voturi), Indreieș Ana (456 de voturi), Blidar Ioan (460 de voturi), Mureșan Gabriel (462 de voturi), Ungur Cristian (458 de voturi), Criste Nicolae (461 de voturi), Morar Călin (460 de voturi), Lazăr Vasile (454 de voturi), Ciortea Flaviu (456 de voturi), Crișan Dănuț (455 de voturi) și Lazăr Angelica (462 de voturi). Trezorier: Pop Cristian (457 de voturi), presedinte Comisia de Onoare și Arbitraj:  Urs Dorin (458 de voturi); presedinte Comisia Județeană de Revizie și cenzor: Băgărean Călin (459 de voturi).

 

 

 

 

 

10 Thoughts to “Alegeri fără surprize: Lucian Bode, reales președinte al PNL Sălaj”

 1. Anonim

  Exact ca pe vremea lui ceau ! Vinovat pentru acest dezastru al pnl-ului il are capalnasiu care a vandut acest partid istoric sarlatanilor basisti. Bode si gasca lui n-au facut decat sa-si insusasca identitatea acestui partid istoric. Domnul sa va plateasca numai dupa cum meritati!

 2. Anonim

  aceleasi personaje se rotesc…ceva nou nimic ? trebuie o noua gandire pentru a impiedica vesnica renastere a nulitatilor.Politica nu este o meserie.

 3. Anonim

  Bode, Turcas, de Turcan, saraca..nu mai zic – voi chiar nu sunteti constienti cat este lumea de satula de voi? nu aveti o limita, un punct in care sa realizati ca sunteti nu doar expirati, ci niste cadavre vii in politica asta, oricum vai de ea? Sau vreti sa desavarsiti penibilul si ridicolul….ca sa ramaneti asa definitiv in istorie. Stati linistiti, nu apar puturosii si smecherii de la PSD, ne-a batut Dumnezeu si cu ei, dar toate au un sfarsit si scapam noi si de leprele astea, cat de curand.

 4. Anonim

  Capilnasiu: “Afisajele domnului Bode arata ca toate drumurile duc la Roma. Si la Valcau. Cred ca tipul acesta de campanie nu arata decat disperarea lui Bode, simte ca-i fuge pamantul de sub picioare. Nemaifiind gropi pe DN 1H in care sa se agate, ii aluneca drumul de sub picioare”

 5. Anonim

  Caligula imperator,. Si-a numit calul senator. Ungureanu mai sinistru. Si-a numit Bo(u)de ministru

 6. Anonim

  electricianul tat electrician

 7. Anonim

  AVORTONUL LUI STANCA. UN SEMIDOCT ASERVIT.

 8. Alinierea! Trece baronul!

  Mvaaai, da’ numai valori in acest „partid”. Tocmai ce l-au saltat pe baronul PNL Ioțcu, fost preș la Cons. Judetean Arad, la un flagrant de zece mii euroi… Sa-i tot votezi pe astia, nu-i asa?

 9. Anonim

  nu meritati nici un comentariu vai de judet in continuare cu asa sefi la pnl. Asteptam pe TARICEANU sa va conduca este singura voastra sansa astfel va paste soarta PNTCD .

 10. Anonim

  Putine femei promoveaza PNL -ul.

Leave a Comment